Uw bedrijfspand op Businesspark Kolksluis financieren?

Het begint met een goed adviesgesprek

 Vrijblijvend hypotheekgesprek

Businesspark Kolksluis

Op bedrijventerrein Kolksluis verrijzen 66 bedrijfsruimtes, variërend van 52 tot 468 vierkante meter onder de naam Businesspark Kolksluis. Opnieuw zet ’t Zand zich op de kaart als een dorp met een innovatief ondernemershart. Het ontwerp van het complex, in een U-vorm, is namelijk origineel. De units zijn bij uitstek geschikt voor bedrijven met een vraag naar grote opslagcapaciteit, maar ook voor bedrijven in de logistieke sector. Deze units liggen namelijk direct aan de ontsluitingsweg. Met een gevarieerd aanbod voldoen ze hiermee aan een brede vraag bij zowel ondernemers als particulieren uit ’t Zand en omstreken die graag deel willen uitmaken van het succesverhaal van dit bijzondere dorp.

De Jong assurantiën is uw adviseur in de regio

Als MKB specialist hebben wij diverse ondernemers geholpen bij de financiering van hun bedrijfspand. Juist door onze lokale kennis en goede contacten met financieringsmaatschappijen zijn wij in staat om snel en efficiënt te kunnen schakelen.

Daarnaast geven wij u ook aanvullend advies over uw bedrijfsverzekeringen in de vorm van een geheel vrijblijvende Second Opinion. Zo kijken wij samen met u of uw zaken goed geregeld zijn. Een foutje is door ons namelijk snel ontdekt!

Waar kunt u op rekenen?

U krijgt advies op maat over de best passende oplossingen voor uw bedrijfssituatie op basis van de huidige marktstandaard inzake premie en voorwaarden. Wij controleren uw situatie op overbodige dekkingen en verzekeringen.

 • BINNEN 5 WERKDAGEN EEN OFFERTE
 • FINANCIERING TOT 90% MOGELIJK
 • PERSOONLIJK EN LAAGDREMPELIG ADVIES
 • VAST AANSPREEKPUNT
 • PERSOONLIJK CONTACT MET ADVISEUR

Van een goed adviesgesprek naar uw eigen bedrijfspand

Wij hebben de stappen voor u uitgewerkt (klik op de stappen voor meer info)

 • STAP 1: OPTIE AANVRAGEN

  Via de website van www.businessparkkolksluis.nl heeft u vrijblijvend en kosteloos een optie genomen op één of meerdere units. Het eerste contact is gelegd met de makelaar.

 • STAP 2: CONTACT MET DE JONG ASSURANTIËN

  Het is nu zaak om een beeld te krijgen van uw financieringsbehoefte en wensen t.a.v. de aankoop van een bedrijfsunit. Samen met onze hypotheek-adviseurs gaat u om tafel om dit in kaart te brengen.

 • STAP 3: OFFERTE BESPREKEN EN ONDERTEKENEN

  Nadat wij samen met u de inventarisatie en aanvraag hebben gedaan ontvangt u de hypotheekofferte. Deze nemen wij samen met u door waarna de ondertekening kan plaatsvinden.

 • STAP 4: NOTARIËLE OVERDRACHT

  Nadat u de offerte voor akkoord hebt ondertekend worden de notariële stukken opgemaakt en kan de afspraak bij de notaris gepland worden.

 • STAP 5: START BOUW

  U bent nu eigenaar van uw eigen bedrijfspand in toekomstige staat van afbouw. Onze hypotheek adviseur zal ook in deze fase beschikbaar zijn voor vragen of advies met betrekking tot uw bedrijfsverzekeringen, maar ook voor uw situatie bij pensioen, overlijden en arbeidsongeschiktheid.

Meer informatie en een vrijblijvend adviesgesprek

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw eigen bedrijfspand te financieren? Via de onderstaande button kunt u een afspraak maken met één van onze financieel specialisten. Goed advies begint met een duidelijk stappenplan, goed adviesgesprek begint bij ons.

Vrijblijvend hypotheekgesprek
De Jong maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen