09-01-2019

Vacature Commercieel binnendienstmedewerker Zakelijke Markt

Vacature Commercieel binnendienstmedewerker Zakelijke Markt

Word jij direct enthousiast van elementen als: eigenaarschap, hoge mate van klantbetrokkenheid, bijdragen aan verandering binnen een onafhankelijke organisatie en regie over je eigen succes?

Dan maken wij graag kennis met jou!

Voor ons kantoor in Alkmaar zijn wij op zoek naar een zelfbewuste en gedreven Commercieel binnendienstmedewerker Zakelijke Markt. Een medewerker die verantwoordelijk is voor de acquisitie en onderhoudsplanning van de adviseur en zich persoonlijk betrokken voelt. Samen met 2 adviseurs ben jij verantwoordelijk voor het beheren van het toegewezen klantenbestand en zorg jij voor de regie op de uitvoering van de portefeuilleplannen. Vanuit passie voor het vak, geef je kwalitatief hoogwaardige ondersteuning en advies.

Wij staan voor deskundigheid, service en persoonlijke aandacht. Bij De Jong ben jij daarom het eerste aanspreekpunt voor het toegewezen klantenbestand. Hierdoor heb jij alle focus op het contact en de relatie met onze klanten en kunnen wij de klant het overzicht en gemak geven waar deze naar op zoek is.

Naast de genoemde eigenschappen ben jij in het bezit van Wft Schadeverzekering Zakelijk, Wft Inkomen en Wft Vermogen.

Wij kijken uit naar je reactie. Stuur deze naar d.deboer@de-jong.nl

De Jong maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen