22-04-2013

Deelname De Jong Porsche Scene Live Treffen 2013 in Best!

Aanstaande zondag 28 april vindt de tweede editie plaats van Porsche Scene Live Treffen. De heren Remco Dijkstra, Ron Kaandorp en John van der Kuil zullen tijdens dit fantastische evenement ons kantoor vertegenwoordigen met onze zeer concurrende Porsche tarieven.

Net als afgelopen jaar zal de toegang weer gratis zijn, zullen alle Porsche modellen door de jaren heen vertegenwoordigd zijn en geven diverse specialisten weer acte de présence om de bezoekers de nieuwste producten op het gebied van Porsche te tonen. Ook is veel plek ingeruimd voor verschillende Porsche clubs die hebben aangegeven in Best aanwezig te zullen zijn!

Uiteraard is het Porsche Scene Live Treffen ook weer ‘the place to be’ voor liefhebbers van modellen, folders en andere Porsche-automobilia, die ruimschoots te vinden zullen zijn op het terrein. Tijdens een ‘Concours d’Elegance’ zullen weer de mooiste Porsches voorbij komen, die de door Turtlewax beschikbaar gestelde prijzen in de wacht kunnen gaan slepen. Al met al belooft het nu al weer een fraaie Porsche-dag te worden!

De Jong maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen