01-05-2013

Nieuwsbrief De Jong voorjaar 2013

Al uw leningen onder één dak!
Heeft u leningen lopen bij verschillende aanbieders? Bijvoorbeeld voor een auto, boot of caravan? Dan heeft u maandelijks te maken met meerdere bedragen die u moet terugbetalen en bestaat de kans dat u teveel betaalt voor uw leningen. U kunt uw uitgaven overzichtelijker maken door uw leningen over te sluiten naar één lening bij De Jong. U krijgt daardoor meer overzicht en hoogstwaarschijnlijk komt u ook nog voordeliger uit.

Wist u dat bij een persoonlijke lening de rente aftrekbaar is als u de lening (aantoonbaar) gebruikt ter verbetering van de eigen woning? Dit kan u honderden euro’s per jaar schelen. Onze kredietadviseur helpt u graag verder!

Onderhoudsgesprek
In het verleden heeft u een passend advies gekregen. Veranderingen die effect hebben op uw situatie komen uit verschillende hoeken. Denkt u hierbij aan uw gezin, inkomen, bezittingen en risicobereidheid en eventuele schades die u heeft gehad. Maar veranderingen komen ook van buitenaf, door verandering in de premies en voorwaarden, maar ook door wet- en regelgeving. Om onnodig risico en tegenvallers zoveel mogelijk te vermijden is het regelmatig checken van uw verzekeringen met uw adviseur belangrijk. Zo blijft uw verzekeringspakket up-to-date.

Sparen
Niet tevreden over uw spaarrente bij uw eigen bank? Of ziet u, ondanks de huidige economische situatie, de kans om te sparen? Open dan nu, net als vele anderen, een spaarrekening met hogere rente via De Jong.
• Transparante spaarproducten
• Aantrekkelijke rente
• Geen minimum bedrag
• Altijd direct opneembaar
• Eenvoudig te openen
• Vertrouwd sparen bij uw eigen tussenpersoon

Abonnement leven/bancaire lijfrente
Inmiddels is het alweer 5 maanden geleden dat wij ons abonnement introduceerden… en met succes! Het geringe tarief van 5 euro per maand spreekt veel van onze relaties aan. Mocht u nog niet gekozen hebben voor het abonnement, wacht dan niet langer, maar sluit deze zo snel mogelijk af! U voorkomt hiermee dat u een hoog bedrag in één keer moet betalen als u bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverzekering wilt afsluiten.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering
Op 1 januari 2013 is de AOW-leeftijd met één maand omhooggegaan, van 65 jaar naar 65 jaar + 1 maand. In de komende jaren gaat de AOW-leeftijd in stapjes omhoog naar 66 jaar in 2019 en 67 jaar in 2023.

Het huidige kabinet wil de AOW-leeftijd zelfs sneller verhogen! Dit heeft gevolgen voor de mensen die een arbeidsongeschiktheidsverzekering hebben lopen of willen afsluiten, de einddatum van de verzekering zal moeten worden aangepast naar 67 jaar om geen gat te krijgen in uw uitkering. Wij adviseren uw graag!Voor het adviseren, bemiddelen en het verlenen van nazorg, hierbij moet u o.a. denken aan schadebehandeling, bijhouden en controle van verzekerde bedragen, rekenen wij voor nieuwe contracten 300 euro per jaar. Vanaf 1 januari 2013 rekenen verzekeraars met premies exclusief provisie.

Hans Bouterse met pensioen
1 juli aanstaande zal het afscheid plaatsvinden van Hans Bouterse, onze collega en oud-eigenaar van de Bouterse Adviesgroep. Sedert 1 januari 2000 zijn onze bedrijven samen gegaan en vanaf dat moment trof u Hans op ons kantoor De Jong & Bouterse in Schagen. Sindsdien hebben wij altijd plezierig met elkaar samengewerkt. Maar aan alles komt een einde. In juli 2013 wordt Hans 65 jaar en gaat hij met pensioen. Hans is gelukkig nog in goede gezondheid en gaat hopelijk genieten van zijn vrije tijd. Wij danken Hans voor zijn gedrevenheid en zijn inzet voor de regio Schagen.

Meer informatie
Heeft u naar aanleiding van deze nieuwsbrief vragen, of wilt u een advies van andere aard. Dan kunt u ons bellen: 0223 68 87 88 of mailen, [email protected], één van onze adviseurs neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wanneer u deze nieuwsbrief in het vervolg ook persoonlijk wilt ontvangen, kunt u zich aanmelden via onze site.

De Jong maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen