01-05-2014

Nieuwsbrief De Jong voorjaar 2014

Geldigheid certificaat alarm
Bij het afsluiten van een auto- of motor(casco)verzekering is, afhankelijk van de waarde van het voertuig, een geldig SCM certificaat vereist. Als u geen geldig alarmcertificaat heeft, kan een diefstalclaim op de verzekering worden afgewezen. De aanwezigheid wordt namelijk op de polis aangetekend als aanvulling op de polisvoorwaarden. Door tijdig een herkeuring via uw garage te laten plaatsvinden, blijft het SCM certificaat geldig.

De Jong pakket
Al uw verzekeringen op één polis, gunstige voorwaarden en ook nog eens een lage premie? Met onze De Jong Pakketpolis is dat mogelijk. U bepaalt zelf welke verzekeringen u in het pakket onderbrengt. Voor elke verzekering die u in het pakket onderbrengt krijgt u ook nog eens 1% extra korting op alle verzekeringen in het pakket. De korting kan oplopen tot 6% en levert u al snel tientallen euro’s per jaar op.

De voordelen van onze De Jong Pakketpolis:
• Zeer gunstige voorwaarden
• Een lage premie
• Meerdere verzekeringen op één polis
• Duidelijk en overzichtelijk polisblad
• Eén premievervaldatum
• Maandbetaling zonder toeslag mogelijk
• Meer verzekeringen; meer pakketkorting

De Jong viert 60-jarig jubileum
Het bedrijf is in 2014 60 jaar jong. De Jong is met zijn circa 70 medewerkers klaar voor de toekomst als 100% onafhankelijke tussenpersoon. Zij hoort bij de 64 grootste onafhankelijke intermediairs van Nederland (Assurantie Magazine 2012). De Jong wil graag met u blijven samenwerken.

Uw zorg is onze zorg.

Aangifte inkomstenbelasting
Mocht u uw aangifte voor 2013 nog niet hebben gedaan, onze fiscaal specialist staat klaar om u te helpen bij het verzorgen van uw aangifte. De kosten voor een standaard aangifte van 2 personen zijn € 90,-. Wij hebben een checklist gemaakt met vermelding van alle documenten die nodig zijn om uw aangifte juist en volledig bij de Belastingdienst te kunnen aanleveren. Deze is te vinden onder het kopje downloads op onze site.

Over op IBAN
Na de officiële datum van 1 februari 2014 (met uitstel tot 1 augustus 2014) gebruiken we alleen nog maar IBAN (International Bank Account Number) als rekeningnummer. Iedereen in Europa betaalt dan euro’s op dezelfde manier. IBAN bestaat uit het huidige rekeningnummer, aangevuld met een aantal cijfers en letters. Voor De Jong zijn de onderstaande rekeningnummers van toepassing:

IBAN De Jong: NL69 INGB 0000 367960
IBAN De Jong & Bouterse: NL12 ABNA 0587 714905

Abonnementstarief 2014
Veel van onze relaties hebben een abonnement bij ons lopen voor de werkzaamheden die wij op het gebied van complexe producten, uitvaart en overlijdensrisicoverzekeringen voor hen verrichten. In 2013 rekenden wij voor een abonnement € 5,- per maand. Hiervoor krijgt u advies, bemiddeling en nazorg; ongeacht het aantal leven gerelateerde producten. Jaarlijks wordt het abonnementstarief aangepast met het prijsindexcijfer van de gezinsconsumptie, waardoor het abonnementstarief voor 2014 € 5,08 per maand is.

Onder het abonnement valt tevens:
• Controle en administratie
• Een keer per vier jaar recht op een onderhoudsgesprek
• Met vragen kunt u altijd bij ons terecht, ook over elders lopende levensverzekeringen
• Wijziging van begunstiging, hulp bij premievrijmaking of afkoop
• Het regelen van de uitkering bij overlijden of op de einddatum
• Aanvragen van premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid indien dit is meeverzekerd
• Advies bij verlenging van de producten
• Uitleg over jaarruimteberekening

Het abonnement voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering bedraagt
€ 304,50 per jaar (2014). Hieronder valt advies, bemiddeling en nazorg.

Meer informatie
Heeft u naar aanleiding van deze nieuwsbrief vragen, of wilt u een advies van andere aard, dan kunt u ons bellen: 0223 68 87 88.U kunt ons ook mailen, [email protected], één van onze adviseurs neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

De Jong maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen