01-07-2011

Nieuwsbrief De Jong zomer 2011

Geïnteresseerd in werken bij De Jong? Deze zomer nieuwsbrief informeert u over de vacatures binnen ons bedrijf.

Gaat u deze zomer met de auto op vakantie? Dan is het zaak dat u de pechhulp goed geregeld heeft. Lees hierover meer in deze editie.
Ook komen tips met het oog op diefstalpreventie aan bod.

Zonder veel moeite geld verdienen? U kunt een variabele jaarrente ontvangen van 2,7%; saldo direct opvraagbaar. De Jong regelt voor u het afsluiten van uw spaarrekening bij Nederlandse banken. Interesse? Laat het ons weten. Voor de weergegeven rentes geldt dat rentewijzigingen worden voorbehouden.

Wilt u deze nieuwsbrief in het vervolg persoonlijk ontvangen, of wenst u zich hiervoor uit te schrijven, dan kunt u dit aan ons doorgeven.

Hulp bij pech onderweg
Valt de bestuurder uit? Of juist het voertuig? Zaken die uw vakantiereis behoorlijk negatief kunnen beïnvloeden.
Om de schade zoveel mogelijk te beperken kunt u automobilistenhulp verzekeren. Dit kan via uw reisverzekering, maar ook als losse verzekering via een aparte doorlopende pechhulp in binnen- en buitenland. Die laatste variant is ideaal als u regelmatig met de auto of motor onderweg bent. Zo kunt u rekenen op snelle en professionele hulp, het hele jaar door in binnen- en buitenland. Aanvullende motorrijtuig- of reisverzekeringen zijn niet meer nodig. Dit kan al vanaf € 30,50 per jaar.

HelpMe app
Leuke bijkomstigheid is dat u de mogelijkheid heeft een gratis HelpMe app te downloaden. Daarmee kunt u overal ter wereld en 24 uur per dag hulp aanvragen. Of u nu met autopech langs de weg staat, medisch advies nodig hebt, of op zoek bent naar een hulpdienst.

Werken bij De Jong
Als het gaat om verzekeren, een hypotheek regelen, geld lenen of andere financiële diensten, beweegt De Jong zich zowel op de particuliere als op de zakelijke markt. Met trots behoren wij tot de 75 grootste onafhankelijke intermediairs van Nederland.

Met ruim 70 collega’s werken wij vanuit Alkmaar, Den Helder en Schagen met een proactieve en integere klantbenadering, gebaseerd op hoogwaardige vakkennis en specialismen. Persoonlijk contact, service en kwalitatieve dienstverlening staan hoog in ons vaandel. Wij besteden veel aandacht aan begeleiding en opleiding.

Huidige vacatures

Geïnteresseerd in één van deze functies? Aarzel niet en stuur een sollicitatiebrief. Zit er op dit moment geen passende vacature bij, maar ben jij toch geïnteresseerd om binnen onze groeiende organisatie te komen werken? Dan nodigen wij je uit om ons een sollicitatiebrief te sturen.

Diefstalpreventie
Cijfers laten zien dat het aantal woninginbraken in de zomer stijgt. Waarom? Omdat wij deuren en ramen openzetten, de zomer in huis laten, maar daarmee ook dieven volop de gelegenheid geven om binnen te komen. Verklein het risico op woninginbraak door het lastig te maken voor inbrekers. Wij geven u graag wat tips over voorzorgsmaatregelen die u zelf kunt nemen om inbrekers af te schrikken.

Algemene tips

  • Laat nooit sleutels zitten aan de binnenzijde van het slot.
  • Zorg voor goede verlichting bij toegangsdeuren.
  • Houd de groenvoorziening rondom de woning laag.
  • Merk waardevolle voorwerpen met postcode en huisnummer.
  • Schaf een inbraakwerende kluis aan en berg uw waardevolle spullen daarin op.
  • Berg ladders of ander klimmateriaal op achter slot en grendel.

Bij het verlaten van de woning

  • Laat als het donker is en u van huis bent, net zoveel licht branden als normaal.
  • Gebruik een schakelklok en denk daarbij ook aan de bovenverdieping.
  • Doe de deur altijd goed op slot (nachtslot, penslot), ook als u maar even weg bent.
  • Leg nooit sleutels onder de buitenmat of ergens anders buiten.

Kampeerautoverzekering
Een kampeerauto biedt onbegrensde bewegingsvrijheid. Een dergelijk kostbaar bezit vraagt om een goede verzekering. Met een kampeerautoverzekering verzekert u niet alleen uw auto maar ook de mogelijk waardevolle inboedel. De wet verplicht iedereen die met een kampeerauto (of ander motorrijtuig) rijdt, zich te verzekeren tegen de gevolgen van schade door wettelijke aansprakelijkheid.

Natuurlijk is het ook mogelijk om, net zoals bij een personenautoverzekering, de dekking uit te breiden met een beperkt casco- of een volledig cascodekking. Benieuwd naar wat de kampeerautoverzekering zou kosten? Laat het ons weten, dan maken wij een offerte.

Wilt u uw kampeerauto verzekeren via De Jong? Dan bieden wij u de gratis overstapservice. Wij regelen de beëindiging van uw huidige kampeerautoverzekering en zorgen ervoor dat uw kampeerauto op het juiste moment weer verzekerd is.

Meer informatie naar aanleiding van deze nieuwsbrief
Dank voor uw aandacht. Heeft u naar aanleiding van deze nieuwsbrief vragen gekregen, of wilt u een advies van andere aard, dan kunt u ons bellen: 0223 68 87 88.

U kunt ons ook mailen, één van onze adviseurs neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

De Jong maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen