01-10-2010

Nieuwsbrief De Jong zorgeditie

Nieuw: De Jong collectieve zorgverzekering, een lagere premie

U heeft het vast al via de media vernomen: ook komend jaar gaat er weer veel veranderen op het gebied van uw zorgverzekering. In deze nieuwsbrief informeren wij u over zaken die veranderen en hoe u hierop in kunt spelen. Dit geldt zowel voor onze bestaande zorgrelaties, maar ook wanneer u nog geen zorgverzekering via De Jong heeft lopen. In beide situaties kunt u financieel voordeel behalen. Ons nieuwe De Jong Zorgcollectief sluit hier naadloos op aan. Lees er hier alles over.

Wilt u deze nieuwsbrief in het vervolg persoonlijk ontvangen, of wenst u zich hiervoor uit te schrijven, Klik hier
Wilt u voorgaande nieuwsbrieven inzien, Klik hier

Uw zorgverzekering

Basisverzekering
De overheid heeft een wettelijk standaardpakket vastgesteld. Dit is de basisverzekering. Alle inwoners van Nederland zijn verplicht een basisverzekering af te sluiten. Verzekeraars zijn op hun beurt verplicht om iedereen die zich voor de basisverzekering aanmeldt zonder selectie te accepteren. De premie voor de basisverzekering verschilt per maatschappij. Kinderen onder de achttien jaar betalen geen premie. Voor wat betreft de basisverzekering kunt u ongeacht uw gezondheid elk jaar besluiten om per 1 januari naar een andere verzekeraar over te stappen. Omdat deze lagere premies rekent of voor u betere voorwaarden heeft.

Voor de specifieke wijzigingen in de basisverzekering per 1 januari 2011, Klik hier

Aanvullende verzekering
Bij een basisverzekering bepaalt de wet waarvoor wel of niet een vergoeding wordt verkregen. Bij de aanvullende verzekering is elke verzekeringsmaatschappij vrij om dit zelf te bepalen. De concurrentie is dan ook groot. En de onderlinge verschillen tussen de dekkingen van de aanvullende verzekeringen nemen toe. Een goed advies is zodoende onontbeerlijk.

Belangrijk is het om te weten dat voor de aanvullende verzekering geen acceptatieplicht geldt. Dit betekent dat een verzekeringsmaatschappij u voor deze aanvullende verzekering mag weigeren indien men inschat dat uw gezondheid zodanig is, dat het zeer waarschijnlijk is dat u een beroep op deze aanvullende verzekering gaat doen. Bent u echter eenmaal verzekerd voor deze aanvullende verzekering dan kan de verzekeraar de verzekering niet opzeggen, ook niet wanneer uw gezondheid zou verslechteren.

Voor meer informatie over de zorgverzekering, Klik hier

Zorgpolis elders en geïnteresseerd in een offerte 2011?

De Jong collectieve zorgverzekering
Door de omvang van ons bedrijf zijn wij een sterke gesprekspartner voor verzekeraars, wat heeft geleid tot het De Jong Zorgcollectief. Dit betreft een korting van 4% op de premie van de basisverzekering en 10% op die van de aanvullende verzekering.

Heeft u een (collectieve) zorgverzekering elders en bent u benieuwd naar wat de voordelen van het De Jong Zorgcollectief zijn? Dan is het interessant om ons een berekening op maat te laten maken. Met een vrijblijvende offerte maken wij inzichtelijk wat uw mogelijke premie- en/of voorwaardenverbeteringen zouden kunnen zijn met De Jong als uw tussenpersoon.

Wanneer een dergelijk aanbod u bevalt, dan zal De Jong het traject van opzeggen van uw oude polis en het aangaan van uw nieuwe verzekering begeleiden.

Bent u al bij Avéro Achmea verzekerd, maar niet via De Jong, dan kunnen wij deze collectieve korting eenvoudig voor u regelen.

Wilt u een offerte ontvangen, laat het ons weten. Geeft u daarbij aan welke aanvullende polis en premies u nu heeft, dan kunnen wij een goed overzicht voor u opstellen, Klik hier

Werkgeverscollectief
Bent u werkgever? Dan kunt u uw werknemers collectief bij ons verzekeren. Het voordeel voor uw werknemer is dat er een collectiviteitskorting wordt gegeven, zowel voor de basisverzekering, als voor de aanvullende pakketten. Voor beide verzekeringen kan deze korting oplopen tot 10%.

Een mooie secundaire arbeidsvoorwaarde. Met het oog daarop kunt u als werknemer uiteraard ook uw werkgever hiertoe aansporen. De voordelen werken twee kanten op. Voor meer informatie hierover, Klik hier

Heeft u al een zorgverzekering via De Jong?

Verandering van betaalwijze van de premie
Door veranderde wetgeving zijn de eisen met betrekking tot het betalingsverkeer aangescherpt. Hierdoor zal de betaling van de premie rechtstreeks aan de verzekeraars gaan plaatsvinden. Ook wij ontkomen hier niet aan en per 1 januari aanstaande zal uw premie rechtstreeks door de verzekeraar worden geïncasseerd.

Individueel verzekerd bij Avéro Achmea?
Onder invloed van de bezuinigingen die de politiek doorvoert is te zien dat het pakket jaarlijks duurder wordt. In deze kostenstijging kan het De Jong Zorgcollectief verzachting bieden. Speciaal voor de relaties van De Jong hebben wij bij Avéro Achmea een collectieve korting weten te bedingen. Deze korting bedraagt 4% op de premie van de basisverzekering en zelfs 10% op de aanvullende pakketten. Uiteraard geeft dit geen verschil in dekking.

Vanwege het feit dat dit puur voordeel oplevert voor onze relaties met een bestaande Avéro Achmea zorgverzekering, hebben wij Avéro Achmea gevraagd om alle polissen per 1 januari 2011 om te zetten naar ons De Jong Zorgcollectief. U hoeft hier verder niets voor te doen. Enkel en alleen het feit dat de polis via onze bemiddeling is gesloten, geeft u het recht op deze korting.

Heeft u een zorgverzekering via De Jong die niet via Avéro Achmea loopt? Ook dan maken wij graag een vergelijking voor u met onze collectieve zorgverzekering. Wanneer u dat interessant vindt, dan nodigen wij u uit contact op te nemen met uw adviseur.

Meer informatie naar aanleiding van onze nieuwsbrief
Dank u voor uw aandacht. Heeft u naar aanleiding van deze nieuwsbrief vragen gekregen, of wilt u een advies toegespitst op uw persoonlijke situatie, dan kunt u ons bellen: 0223 68 87 88. U kunt ons ook mailen, één van onze adviseurs neemt zo spoedig mogelijk contact met u op, Klik hier

De Jong maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen