Zorgverzekering 2020

De Jong; dé specialist in zorgverzekeringen.

 Ik wil graag advies over mijn zorgverzekering 2020
Zorgverzekering 2020

De nieuwe voorwaarden en premies van alle zorgverzekeraars zijn bekend. U kunt nu de beslissing nemen om uw huidge verzekering voor te zetten óf over te stappen. Om u te helpen een juiste keuze te maken die bij uw situatie past, kunt u contact opnemen met onze zorgspecialisten. Ze helpen u graag!

Bent u verzekerd bij Stad Holland, Nationale-Nederlanden of ONVZ? Dan heeft u nog steeds een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Heeft u vragen of wilt u uw (aanvullende) verzekering wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0223 688 788 of mail ons op [email protected]. Uiteraard bent u ook welkom op één van onze kantoren. Onze  zorgspecialisten staan graag voor u klaar!

Stad Holland

Stad Holland vindt dat iedereen recht heeft op toegankelijke en betaalbare zorg van hoge kwaliteit. Iedereen wordt geaccepteerd, ongeacht leeftijd of gezondheid.

Profiteer in 2020 ook van:

 • Restitutieverzekering

 • U kiest zelf uw zorgverlener

 • Eigen risico € 375,-

 • Aantrekkelijke dekking voor jongeren

 • Aanvullende verzekeringen inclusief tandartskosten

Wijzigingen 2020

Vergoedingenoverzicht 2020

Aanmelden Stad Holland

Nationale-Nederlanden

De zorgverzekering van Nationale-Nederlanden is er voor mensen die hun gezondheid op één zetten. Zij gaan voor toegang tot de beste zorg, die past bij uw leven. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over zorg.

Profiteer in 2020 ook van:

 • Vrije zorgkeuze met een restitutiepolis

 • Sneller aan de beurt met wachtlijstbemiddeling

 • Als relatie van De Jong ontvangt u 3% korting op de basisverzekering en 9% korting op de aanvullende verzekeringen

 • Kinderen liften mee op de hoogste dekking van één van de partners

Vergoedingenoverzicht

Wijzigingen 2020

Aanmelden Nationale-Nederlanden

ONVZ

Natuurlijk wilt u zo gezond mogelijk blijven, maar als u dan toch zorg nodig heeft, wilt u wel verzekerd zijn van het beste. Kies daarom net als steeds meer mensen voor ONVZ.

Profiteer in 2020 ook van:

 • Vrije zorgkeuze in heel Nederland

 • Altijd uw eigen arts en ziekenhuis

 • Declaraties binnen 5 dagen vergoed

 • Uitstekende service, beoordeeld met een 8,2

Wilt u zich aanmelden voor een zorgverzekering bij ONVZ neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Wijzigingen 2020

Vergoedingenoverzicht 2020

Eigen risico basisverzekering

Het wettelijk eigen risico in 2020 is € 385,- per volwassene. Dit is het bedrag dat u moet betalen als u zorgkosten maakt. U betaalt dus zelf de eerste € 385,-, pas daarna betaalt uw zorgverzekeraar de kosten.

 

Heeft u geen vaste jaarlijkse zorgkosten en enige financiele reserve dan kan het aantrekkleijk zijn om een verhoogd eigen risico vanmaximaal € 500,- te kiezen. U krijgt dan een aantrekkelijke korting op de premie. Uit onderzoek blijkt dat 80% van de mensen die dit doen hiermee uiteindelijk goedkoper uit zijn.

Groot verschil tussen natura of restitutiepolis

Een belangrijk verschil tussen een naturapolis en restitutiepolis is dat u met een restitutiepolis zelf uw arts en andere zorgverleners mag kiezen, zonder dat dit van invloed is op de vergoeding van zorg die u ontvangt.

 

Gaat u met een naturapolis naar een niet-gecontracteerde zorgverlener, dan betaalt u een gedeelte van de rekening zelf. Vanwege het gemis in keuzevrijheid en de eventuele consequenties die het voor u kan hebben, zijn wij geen voorstander van natura polissen en zelfs tegenstander van de zogenaamde budget-polissen. Een restitutieverzekering is vaak wel wat duurder dan een naturaverzekering. Maar de praktijk leert dat goedkoop al snel duurkoop wordt.

Nog geen zorgverzekering via De Jong?

Wilt u wel gebruik maken van onze diensten? Wij helpen u graag met het beantwoorden van alle vragen, begeleiding bij declaraties en alle overige zaken. Overstappen is eenvoudig en wordt geheel door ons verzorgd! Klik op de button en vul uw gegevens in of mail uw contactgegevens naar [email protected]. Bellen met onze zorgspecialisten mag natuurlijk ook: 0223 688 788.

Ik wil advies over mijn zorgverzekering
De Jong maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen