Een QuickScan voor uw bedrijf

Van inventarisatie naar een vrijblijvend advies

 Een afspraak voor een QuickScan

Een QuickScan van De Jong Assurantiën

Bent u er niet van overtuigd dat uw bedrijfsverzekeringen de juiste dekking bieden en wilt u er zeker van zijn dat u niet teveel betaalt? Wilt u daarnaast minder tijd besteden aan het beheer van uw bedrijfsverzekeringen en wilt u niet over- of onderverzekerd zijn? Laat uw polis en premie dan eens aandachtig onder de loep nemen bij De Jong.

Een second opinion van De Jong schept geen enkele verplichting maar biedt u wel een eerste stap naar een geoptimaliseerd verzekeringspakket.

De Jong voor Ondernemers & Bedrijven

Laat ons uw risicobeheer, verzekeringsoplossingen en Verzuim & WIA uitvoeren, zodat u met een gerust gevoel kunt focussen op uw primaire activiteiten.

Wij geloven er in dat goed geadviseerde ondernemers meer grip hebben op hun risico's, meer ondernemersvermogen opbouwen en beschikken over meer vertrouwen ten aanzien van hun toekomst. Zo kunt u samen met De Jong adequate maatregelen treffen waardoor risico's beheersbaar blijven.

Van QuickScan naar uitgebreide Rapportage

Kies voor zekerheid en vraag om een Second Opinion. Met een vrijblijvende polis- en premiecheck van De Jong Assurantiën valt er vaak veel winst te behalen. Wij vergelijken uw verzekeringen met de huidige marktstandaard en controleren uw huidige dekkingen. Wij stellen vast of er een beter passende oplossing is om uw risico’s af te dekken. Dat kan behoorlijk veel geld schelen!

Controleren en vergelijken

Voldoen uw huidige verzekeringen en dekkingen nog wel aan uw huidige bedrijfsvoering? Wij controleren of uw verzekeringspakket nog wel in overeenstemming is met de huidige status van uw onderneming. Tegelijk vergelijken wij uw dekkingen met de huidige marktstandaard inzake premies en voorwaarden.

Oplossingen en voorstellen

Met een door ons gemaakte QuickScan is het mogelijk u van concrete voorstellen te voorzien om uw verzekeringspakket te optimaliseren. In een vrijblijvend advies leggen wij u onze conclusies voor en stellen vast of er beter passende of goedkopere oplossingen mogelijk zijn. Hiervoor ontvangt u onze offertes.

Hoe wij dit aanpakken?

Met onze uitgebreide risico-inventarisatie & rapportage bieden wij inzicht in uw risico’s en dit draagt bij aan bewustwording omtrent uw verzekerde situatie. Het bespaart op de totale risicokosten en het verschaft ondersteuning bij preventiemaatregelen.

Ons stappenplan maakt dit snel inzichtelijk

STAP 1

Geen verplichting maar wel duidelijkheid!

U heeft geen enkele verplichting maar het biedt wel een eerste opstap naar een beter of optimaal verzekeringspakket. Wilt u toch méér weten en alles eruit halen wat er in zit? Dan kunt u alsnog kiezen voor optie 2: onze uitgebreide risico-inventarisatie & (online) rapportages.

STAP 2

QuickScan huidig pakket | controle en vergelijk

Voldoen uw huidige verzekeringen en dekkingen nog wel aan uw huidige bedrijfsvoering? Braas & Partners controleren of uw verzekeringspakket nog wel in overeenstemming is met de huidige status van uw onderneming. Tegelijk vergelijken wij uw dekkingen met de huidige marktstandaard qua premies en voorwaarden.

STAP 3

Aanbevelingen | oplossingen en voorstellen

Met een door De Jong Assurantiën gemaakte QuickScan is het mogelijk u van concrete voorstellen te voorzien om uw verzekeringspakket te optimaliseren. In een vrijblijvend advies leggen wij u onze conclusies voor en stellen vast of er beter passende of goedkopere oplossingen mogelijk zijn. Neem nu vrijblijvend contact met ons op.

De Jong maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen