De Jong Alkmaar

Sinds 1954 uw partner voor financieel advies, óók voor uw pensioen

De Jong Alkmaar

De Jong Alkmaar, voor deskundig en betrouwbaar advies

Voor financieel totaaladvies is De Jong Alkmaar uw deskundige en betrouwbare partner. De Jong is een serieuze gesprekspartner voor verzekeraars, banken en verstrekkers van hypotheken en financieringen. Wij bedingen vanuit deze positie vaak uitstekende afspraken voor u, bijvoorbeeld over premies, rentes en voorwaarden. Heeft u een vraag over uw financiën, hypotheek of pensioen? Onze deskundige adviseurs bij De Jong Alkmaar helpen u graag verder. 

Contactgegevens

Onze vestiging in Alkmaar is gesloten, dichtstbijzijnde vestiging:
Piet Ottstraat 1
1741 NW Schagen
Telefoon 0223 688 788

Porsche verzekering Alkmaar

U wilt natuurlijk de beste autoverzekering voor uw Porsche. De Jong Alkmaar is al sinds 1954 dé verzekeraar voor het afsluiten van uw Porscheverzekering. Wilt u vrijblijvend advies? Bij De Jong Alkmaar delen wij uw passie, u profiteert van onze expertise.

Porsche autoverzekering

Hypotheekadvies Alkmaar

Wilt u weten welke hypotheekverstrekker het beste aansluit bij uw persoonlijke situatie? Onze hypotheekadviseurs van De Jong Alkmaar geven al ruim 40 jaar onafhankelijk hypotheekadvies en geven u inzicht in het totaalaanbod van hypotheekaanbieders en rentetarieven.

Meer over hypotheekadvies

Pensioenadvies in Alkmaar

Wilt u weten hoe het met uw pensioen gesteld is? De ervaren pensioenadviseurs van De Jong Alkmaar inventariseren uw huidige pensioenvoorzieningen en de eventuele mogelijkheden om uw pensioen aan te vullen of samen te voegen.

Meer over pensioen advies

Financieel Adviseur Alkmaar

Welke financiële gevolgen zijn er wanneer u arbeidsongeschikt of werkloos raakt of als uw partner komt te overlijden? Allemaal zaken die u maar beter goed kunt regelen. De financieel adviseurs uit Alkmaar geven u graag een onafhankelijk financieel advies .

Meer over financieel advies
De Jong maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen