Overlijdensrisicoverzekering

De Jong maakt de financiele gevolgen bij overlijden van u of uw partner inzichtelijk.

 Vrijblijvend contact Alles over financieel advies
Overlijden

Uw overlijden. U wilt er natuurlijk niet aan denken. En hopelijk ligt het ook nog heel ver in uw toekomst. Vervelend is, dat u daar niet van uit kunt gaan. Helaas overlijden veel mensen onverwachts en met grote regelmaat ook veel te jong. Zorg ervoor dat u uw nabestaanden goed achterlaat.

  • Advies van specialisten
  • Inzicht in uw financiële situatie bij overlijden
  • Advies voor nu én de toekomst
 Arbeidsongeschiktheidsrisico Pensioenopbouw Werkloosheidsrisico

Wat is een ORV?

Bij het afsluiten van een hypotheek, wordt in veel gevallen ook een overlijdensrisicoverzekering (ORV) afgesloten. Komt u vóór een bepaalde datum te overlijden? Dan keert de ORV een bepaald bedrag uit. De hoogte van dat bedrag bepaalt u zelf. U kunt er voor kiezen om een ORV af te sluiten met een vast verzekerd bedrag. Of u kunt er voor kiezen om een ORV af te sluiten waarbij het verzekerde bedrag op een vergelijkbare manier afneemt als uw hypotheekschuld. Welke vorm u ook kiest, u zorgt ervoor dat u uw nabestaanden financieel wat meer rust geeft.

Let op:

Heeft u in het verleden een overlijdensrisicoverzekering afgesloten? Dan kan het zinvol zijn om hier eens naar te laten kijken. De premies voor overlijdensrisicoverzekeringen zijn de laatste jaren namelijk sterk gedaald. Wellicht is het voor u voordelig om uw oude verzekering te beëindigen en een nieuwe verzekering af te sluiten. Onze adviseurs bekijken dit graag voor u.

Afspraak maken met financieel adviseur

Uitvaartverzekering

De kosten van een uitvaart worden vaak onderschat. Er valt toch wel een flinke rekening op de mat. En bij een overlijden komt al zoveel kijken, dat uw nabestaanden niet zitten te wachten op geldproblemen. Een uitvaartverzekering kan dit risico voor u afdekken. Want ondanks dat veel mensen niet weten wat een uitvaart kost, wil niemand zijn nabestaanden confronteren met hoge kosten. Het afsluiten van een goede uitvaartverzekering geeft u zekerheid en daarmee ook een zekere rust.

Bereken uw uitvaartkosten

Nabestaandenpensioen

Veel werknemers bouwen een pensioen op via de werkgever. In dat pensioen is in de meeste gevallen ook een voorziening getroffen voor het geval dat de werknemer komt te overlijden. Dit wordt het nabestaandenpensioen genoemd. Wilt u weten of u en uw partner recht hebben op een nabestaandenpensioen? Of wilt u weten hoe hoog uw nabestaandenpensioen is? Kijk dan eens op www.mijnpensioenoverzicht.nl.

De Jong maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen