Verzuim & WIA Beter Geregeld

Verzuim & WIA Beter Geregeld met pro-actieve aanpak van De Jong

 Hier wil ik meer over weten Alles over De Jong Zakelijk
Verzuim & WIA

Door te kiezen voor toepasselijke verzekeringen gecombineerd met een doeltreffende verzuimbegeleiding, laat u uw werknemers niet aan hun lot over wanneer zij onverhoopt arbeidsongeschikt raken. Kies daarom ook voor de pro-actieve aanpak van De Jong en profiteer van de professionele adviezen van onze specialisten die uw belangen nooit uit het oog verliezen.

 • U bespaart kosten
 • U bent volledig ontzorgd
 • U ontvangt een vijf-sterren service

Vraag binnen 1 minuut een offerte verzuimverzekering aan bij De Jong!

1. Goed advies en follow-up

De MKB-specialisten van De Jong geven u een algeheel advies over het afdekken van mogelijke werknemersrisico’s. Samen met u bespreken zij hun bevindingen en aanbevelingen. Zo wordt gezamenlijk tot een plan van aanpak gekomen, waarin besloten wordt welke stappen door wie en wanneer genomen moeten worden.

Wat kunt u van De Jong verwachten?

 • Vergelijking van uw huidige situatie met de huidige standaard in de markt voor wat betreft premies, voorwaarden en dekkingen.
 • Advies op maat over de beste oplossing voor uw werknemersrisico’s.
 • Controle van uw huidige situatie op dekkingen en verzekeringen die overbodig zijn.
 • Vaststellen of er een betere oplossing is voor de afdekking van uw verzuimrisico’s.

De uitvoering van het advies

De adviseurs van De Jong verzorgen voor u de adviesuitvoering. Al onze adviseurs hebben hierbij kennis van de correcte procedures. Daarnaast controleren zij de ingangsdatums, vullen ze alle formulieren voor u in en checken ze uw dekkingen. Op deze manier wordt alles tot in de puntjes voor u geregeld tegen de meest optimale voorwaarden. Ook zorgen de adviseurs van De Jong voor het implementeren van de Online Werkgeversportal.

2. Online Werkgeversportaal

De Jong stelt voor u een Online Werkgeversportaal beschikbaar. Hierin komen alle betrokken partijen die in uw belang opereren bij elkaar. Elke betrokken partij heeft toegang tot onze Online Werkgeversportaal en heeft inzage in relevante zaken. Hierbij moet u denken aan uzelf, als werkgever, maar bijvoorbeeld ook aan uw salarisadministratie. Alle voor het verzuimmanagement relevante zaken worden in ons Online Werkgeversportaal nauwkeurig bijgehouden, volgens de actuele situatie. Zodoende bent en blijft u altijd op de hoogte.

Voordelen portaal

 • Complete verzuim-, verzekeringen- en personeelsregistratie in één online overzicht
 • Nauwkeurig verzuimmanagement volgens de actuele situatie
 • Toegankelijk platform voor alle betrokken partijen

 

3. Optimaal en blijvend risicobeheer

De Jong zorgt voor optimaal en blijvend werknemersrisicobeheer. Onze MKB-specialist onderhoudt regelmatig contact met u en eventueel met derden. Daarnaast toetsen wij eveneens regelmatig of zich relevante wijzigingen voordoen in uw specifieke bedrijfssituatie.

Wat kunt u van De Jong verwachten?

 • Wij houden nieuwe markt- en productontwikkelingen voor u in de gaten, evenals wijzigingen in de wet- en regelgeving.
 • U heeft een periodiek overleg met onze MKB-specialist over ontwikkelingen in uw werknemerssituatie, waarbij oplossingen eventueel herzien worden.
 • Wij informeren uw verzekeraar over mogelijke nieuwe activiteiten, ontwikkelingen en andere veranderingen in uw bedrijf die relevant zijn.
 • Uw verzekeringspremie en bijbehorende condities worden regelmatig uitgebreid vergeleken.

De uitvoering van het advies

De adviseurs van De Jong verzorgen voor u de adviesuitvoering. Al onze adviseurs hebben hierbij kennis van de correcte procedures. Daarnaast controleren zij de ingangsdatums, vullen ze alle formulieren voor u in en checken ze uw dekkingen. Op deze manier wordt alles tot in de puntjes voor u geregeld tegen de meest optimale voorwaarden. Ook zorgen de adviseurs van De Jong voor het implementeren van de Online Werkgeversportal.

4. Casemanagement en verzuimbegeleiding

Heeft u met (langdurig) verzuim te maken? Kies dan voor de professionele service van De Jong. Uw persoonlijke MKB-adviseur en uw Register Casemanager gaan direct voor u aan de slag en daarnaast richt onze verzuimafdeling zich volledig op de behandeling van uw verzuimschades. Op deze manier bent u bij De Jong altijd verzekerd van een centraal aanspreekpunt en een tijdige en zorgvuldige behandeling van re-integratietrajecten.

Wat kunt u van De Jong verwachten?

 • Centraal aanspreekpunt waar u bij (dreigend) verzuim terecht kunt met al uw vragen;
 • Behandeling en uitkering van verzuimschades;
 • Aansprakelijkheidsstelling van derden en het verhalen van uw verzuimschades;
 • Coördinatie en inschakeling van externe experts; 
 • Controle van standpunten die zijn ingenomen en het toetsen van polisvoorwaarden, wet- en regelgeving, gedragscodes en jurisprudentie;
 • Voortgang bewaking verzuimdossiers.

5. Register casemanager

De Register casemanager van De Jong heeft alle knowhow in huis voor wat betreft de sociale wet- en regelgeving. De casemanager voert hierbij de regie en is de professionele spil in het re-integratietraject van de werknemer met ziekteverzuim. Knelpunten worden door de casemanager effectief aangepakt, waarbij u relevant advies wordt gegeven. Kortom, de Register casemanager van De Jong zorgt ervoor dat u erop kunt vertrouwen dat de schadelast voor uw bedrijf zo beperkt mogelijk blijft.


De Jong maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen