Agrarisch

U wilt een landbouwwerktuigenverzekering afsluiten of een verzekering voor glastuinbouw? Voor alle verzekeringen gerelateerd aan de agrarische sector is De Jong uw betrouwbare partner. Wij werken samen met de belangrijkste Nederlandse verzekeraars op agrarisch gebied. Hierdoor kunnen wij u altijd een verzekeringsoplossing op maat bieden.

De continu veranderende wet- en regelgeving, automatisering, innovatieve trends en duurzaamheidsontwikkelingen: allemaal zaken die om moderne oplossingen vragen. Dit geldt niet alleen voor u als agrarisch ondernemer, maar uiteraard ook voor uw verzekeraar en tussenpersoon.

Bij De Jong bieden we u daarom een actueel aanbod. Daarnaast leveren wij u graag op maat gemaakte oplossingen die we gezamenlijk samenstellen. Op deze manier bent u te allen tijde verzekerd van de allerbeste adviezen en de beperking van uw bedrijfsrisico’s.

 • Aansprakelijkheidsverzekering

  Stel, u of één van uw werknemers veroorzaakt tijdens het werk materiële schade. Dan kan uw bedrijf hiervoor aansprakelijk worden gesteld. Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kunt u de financiële gevolgen hiervan beperken. Daarom geldt deze verzekering als onmisbaar voor ieder bedrijf.

 • Bedrijfsschadeverzekering

  Indien u te maken krijgt met schade aan uw bedrijfsgebouw, aan de goederen of aan de inventaris, dan kan uw bedrijf tijdelijk stil komen te liggen. Vaste kosten en lasten zoals de hypotheek, de huur en salarisbetalingen gaan dan gewoon door. Omdat dit vrij rampzalige gevolgen kan hebben voor een bedrijf, is er de bedrijfsschadeverzekering.

 • Gebouwenverzekering

  De gevolgen door inbraak, brand of een boom die omvalt kunnen aanzienlijk zijn voor uw bedrijfsgebouw. Soms is het mogelijk om bedrijfsrisico’s zelf te ondervangen, maar doorgaans is dit bij schade aan uw bedrijfsgebouw niet het geval. Daarom is het verstandig om voor een goede bescherming en verzekering van uw bezittingen te zorgen.

 • Glastuinbouwverzekering

  Door een glastuinbouwverzekering af te sluiten verzekert u zichzelf van een uitstekende dekking tegen schade door brand, hagel of storm.

 • Gevolgschade uitval regelapparatuur (GUR)

  Ook in de agrarische sector is automatisering aan de orde van de dag. Dit brengt de nodige risico’s met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan de gevolgschade die de uitval van regelapparatuur met zich meebrengt. Door een GUR-verzekering af te sluiten beperkt u deze risico’s van de uitval van allerlei soorten regelapparatuur.

 • Technische verzekering voor agrarische bedrijven
 • Landbouwwerktuigenverzekering

  Maakt u binnen uw agrarisch bedrijf gebruik van een of meerdere landbouwwerktuigen? Dan bestaat er het risico op schade die u met deze landbouwwerktuigen kunt veroorzaken aan andere zaken of eventueel andere werk- of voertuigen. Ook kan er uiteraard schade aan uw landbouwwerktuig zelf ontstaan. Omdat de kosten in zulke gevallen erg hoog kunnen oplopen, kiest u voor een landbouwwerktuigenverzekering om de risico’s te beperken.

 • Rundveeverzekering

  De rundveeverzekering biedt u bescherming in diverse gevallen. Denkt u hierbij aan minimaal twee runderen die door ziekte doodgaan, ongevallen met uw rundvee of acute vergiftiging. Ook wanneer er minimaal twee runderen afgemaakt moeten worden om een van bovenstaande redenen kunt u zich verlaten op de rundveeverzekering.

 • Milieuschadeverzekering

  De oorzaken van milieuschade zijn velerlei. Asbest is hier een voorbeeld van. Daarnaast behoren ook gesmolten kunststoffen die bijvoorbeeld na brand in het water of de grond terechtkomen tot milieuschade. In dergelijke gevallen heeft u als ondernemer een wettelijke saneringsplicht bij water- of bodemverontreiniging. U beschermt uzelf dan tegen de financiële gevolgen door een milieuschadeverzekering af te sluiten.

 • Zakelijke rechtsbijstandverzekering

  De zakelijke rechtsbijstandsverzekering verzekert u als ondernemer van gedegen juridische bijstand voor nagenoeg al uw bedrijfsactiviteiten. Door u hiervoor te verzekeren kunt u onverwachte en soms erg hoge juridische kosten vermijden. Daarnaast krijgt u uitgekeerd waar u wettelijk recht op hebt.

De Jong maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen