Camperverzekering

Een camper biedt ontzettend veel bewegingsvrijheid, met toch alle gemakken van thuis. Een kostbaar bezit dus. Dat vraagt om een goede verzekering. Met een kampeerautoverzekering verzekert u niet alleen uw auto zelf, maar ook uw waardevolle inboedel. 

  • Advies van specialisten
  • Keuze uit de beste verzekeraars
  • De beste hulp bij schade en periodieke polis-premie check


Een kampeerauto is een motorrijtuig. U bent daarom verplicht om er een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering voor af te sluiten. Daarnaast is het ook bij dit motorrijtuig mogelijk om de dekking uit te breiden met een beperkt casco- of een volledig cascodekking.

 Stacaravan verzekeren Caravan/vouwwagen verzekeren Alles over verzekeren

Aanvullende dekkingen

U kunt een camperverzekering uitbreiden met dekkingen voor de inzittenden, pechhulp en rechtsbijstand. Daarnaast zijn er nog enkele dekkingen die specifiek zijn voor de kampeerautoverzekering.

Inboedel

De kampeerauto wordt verplicht verzekerd voor schade die u toebrengt aan anderen. Maar wat gebeurt er als u zelf schade krijgt? En dan hebben we het nog niet eens over uw inboedel. Ook de losse spullen die u meeneemt in de camper kunt u verzekeren. Hieronder vallen bijvoorbeeld ook antennes of fietsenrekken die aan uw kampeerauto zijn gemonteerd.

Luifel

De zonneluifel die aan de buitenkant van de kampeerauto is bevestigd is niet vanzelfsprekend meeverzekerd op uw camperverzekering. Om toch beschermd te zijn tegen schade aan de zonneluifel, kunt u hiervoor een extra dekking afsluiten.

De Jong maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen