Sparen bij RegioBank

Wij helpen u om uw spaardoelen te bereiken

 Stel een vraag aan onze adviseur RegioBank
Sparen

Een nieuwe auto, een mooie vakantie of een appeltje voor de dorst. Sparen voor een spaardoel geeft u een goed gevoel. De Jong en RegioBank helpen u om uw spaarwensen te vervullen. En via de Mobiel Bankieren app kunt u voor elk spaardoel een aparte spaarpot aanmaken binnen uw spaarrekening. 

  • Spaar eenvoudig voor uw spaardoel 
  • Kies een spaarrekening die bij u past 
  • Bekijk uw saldo met de app 
 Betalen Jeugd RegioBank Zakelijk

Flexibel sparen met Spaar-op-Maat Vrij

Voor als u zelf wilt bepalen wanneer en hoeveel u spaart

Spaart u voor onverwachte uitgaven? Dan weet u niet precies wanneer u dat geld nodig heeft. Bij Spaar-op-Maat Vrij maakt dat niet uit. U kunt op elk gewenst moment kosteloos geld opnemen. Deze spaarrekening heeft geen minimale of maximale inleg of looptijd. En hoe meer u spaart, hoe hoger de rente over uw spaargeld. Spaar-op-Maat geeft een variabele rente. Uw Spaar-op-Maat Vrij rekening is gekoppeld aan een vaste betaalrekening. Deze tegenrekening kan uw Plus Betaalrekening van RegioBank zijn, maar ook een betaalrekening van een andere bank.

Startkapitaal opbouwen met Eigen Huis Sparen

Sparen voor een koopwoning of aflossing hypotheek

Met Eigen Huis Sparen bouwt u een startkapitaal op voor een koop- of huurwoning. Of voor de koopwoning van uw kind. Of u spaart om uw hypotheek af te lossen. U kunt een vast bedrag per maand sparen of steeds een bedrag naar keuze storten. Met Eigen Huis Sparen spaart u met een aantrekkelijke variabele rente. Neemt u geld op van uw Eigen Huis Spaarrekening? Dan betaalt u opnamekosten: 0,50% van het opgenomen bedrag. Gebruikt u het geld voor een doel dat genoemd is in de voorwaarden van deze spaarrekening, dan krijgt u die opnamekosten weer terug. Wij vertellen u graag hoe dat werkt. Uw Eigen Huis Sparen rekening is gekoppeld aan een vaste betaalrekening. Deze tegenrekening kan uw Plus Betaalrekening van RegioBank zijn, maar ook een betaalrekening van een andere bank.

U kunt Eigen Huis Sparen ook overwegen voor spaargeld dat voor langere tijd niet nodig is. Bijvoorbeeld voor grotere uitgaven die u over enkele jaren wilt doen of geld dat u voorlopig niet nodig heeft. U betaalt dan in de toekomst bij een opname de opnamekosten. U heeft dan wel in de periode daarvoor een hogere spaarrente genoten ten opzichte van bijvoorbeeld Spaar-op-Maat. 

Maandelijks uw inkomen aanvullen met UitkeerPlan

Ontvang elke maand automatisch een bedrag uit dit deposito op uw betaalrekening

Met een UitkeerPlan zet u een geldbedrag vast in een deposito en daarvoor krijgt u een vaste rente. Elke maand krijgt u automatisch een bedrag uit dit deposito op uw betaalrekening. De inleg, looptijd en hoogte van de uitkering bepaalt u zelf. Wilt u uw geld eerder opnemen? Dan betekent dit dat u het UitkeerPlan voor het einde van de afgesproken looptijd beëindigt. U betaalt dan wel opnamekosten. Hoe hoog deze kosten zijn, hangt af van het aantal niet volgemaakte spaarjaren.

Vaste, oplopende rente met Groeirente (vrij opneembaar)

U wordt beloond als u uw spaargeld langer laat staan

Kiest u voor Groeirente, dan wordt u beloond als u uw spaargeld wat langer laat staan. Elk jaar stijgt de rente, met een maximale looptijd van vijf jaar. Een slimme keus als u nog niet precies weet wanneer u uw spaargeld nodig heeft. Inleg vanaf € 500. Het saldo is altijd geheel of gedeeltelijk vrij opneembaar.

Vaste spaarrente met Keuzedeposito

U kiest zelf de looptijd en krijgt de hele spaarperiode dezelfde rente

U heeft spaargeld over en kunt het een tijdje missen. Met Keuzedeposito zet u uw spaargeld voor een bepaalde periode apart. Tegen een vaste rente. Op deze manier heeft u de zekerheid van een vaste rente voor een langere periode. De minimale looptijd is één jaar. De maximale looptijd tien jaar. Inleg vanaf 500. U kunt kiezen of u de rente van uw Keuzedeposito jaarlijks of maandelijks ontvangt.

Wilt u uw geld of een deel daarvan voor het einde van de looptijd opnemen uit uw Keuzedeposito? Dat kan. Dan betaalt u wel opnamekosten over het bedrag dat u opneemt. U betaalt geen opnamekosten als u:

  • het geld nodig heeft om een eigen huis te kopen of uw huis duurzamer te maken;
  • arbeidsongeschikt of werkloos bent geworden of in de schuldsanering zit;
  • tijdens de looptijd overlijdt. Uw erfgenamen hoeven dus geen opnamekosten te betalen.
De Jong maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen