Bedrijfspand, Inventaris & Goederen

Elke ondernemer wil zijn of haar eigendommen goed beschermen. Stel bijvoorbeeld, dat er door een brand schade aan uw eigendommen ontstaat. U moet er niet aan denken. Maar wat gebeurt er nu als door deze brand uw bedrijfsactiviteiten ook nog een stil komen te liggen? Kan uw bedrijf dit wel aan? De Jong helpt u graag om al deze risico’s voor u inzichtelijk te maken.

Deze risico’s kunt u afdekken

 • Uw bedrijf ligt (tijdelijk) stil door schade aan uw bedrijfspand.
 • Uw bedrijfspand en/of inventaris heeft schade na een brand.
 • Uw bedrijfspand heeft schade na een inbraak.
 • Uw machine valt uit na plotselinge beschadiging.
 • Uw bouwproject loopt schade op door een constructiefout.
 • Uw buitenevenement kan niet plaatsvinden door noodweer.

Vaak toegepaste verzekeringen

 • Bedrijfsschadeverzekering

  Indien u te maken krijgt met schade aan uw bedrijfsgebouw, aan de goederen of aan de inventaris, dan kan uw bedrijf tijdelijk stil komen te liggen. Vaste kosten en lasten zoals de hypotheek, de huur en salarisbetalingen gaan dan gewoon door. Omdat dit vrij rampzalige gevolgen kan hebben voor een bedrijf, is er de bedrijfsschadeverzekering.

 • Gebouwenverzekering

  De gevolgen door inbraak, brand of een boom die omvalt kunnen aanzienlijk zijn voor uw bedrijfsgebouw. Soms is het mogelijk om bedrijfsrisico’s zelf te ondervangen, maar doorgaans is dit bij schade aan uw bedrijfsgebouw niet het geval. Daarom is het verstandig om voor een goede bescherming en verzekering van uw bezittingen te zorgen.

 • Inventaris-/Goederenverzekering

  Als ondernemer bent u voor een deel afhankelijk van zowel uw inventaris als van uw goederen. In het geval van schade is het daarom een geruststellend idee dat u goed verzekerd bent. Door u goed te verzekeren bent u zo weer up en running en kunt u zich weer op uw corebusiness concentreren.

 • Reconstructieverzekering

  Vooral wanneer u een administratief bedrijf heeft is de reconstructiekostenverzekering van toepassing. Gaat bijvoorbeeld uw administratie verloren door een schade die u gedekt heeft? Dan dekt de reconstructieverzekering uw kosten om de administratie weer te herstellen in originele staat.

 • Extra kostenverzekering

  Indien er sprake is van schade aan uw bedrijfspand is de kans groot dat u extra kosten maakt om uw bedrijfsactiviteiten voort te kunnen zetten. Denkt u hierbij onder meer aan de huur van andere ruimtes en het huren van vervangende apparatuur. Alle extra kosten die u maakt door een voorval die verzekerd is, kunt u verhalen op de extra kostenverzekering.

 • Computer- en elektronicaverzekering

  Veel bedrijven investeren regelmatig in apparatuur en nieuwe software. Maar wat nu, als er schade ontstaat aan deze apparatuur? Of wat gebeurt er als u data of software verliest? In die gevallen is een computer- en/of elektronicaverzekering onmisbaar.

 • CAR-verzekering (Construction Allrisk)

  De CAR-verzekering is speciaal ontwikkeld voor opdrachtgevers van bouwprojecten en daarnaast ook voor bouwbedrijven. Storm, brand, vandalisme en constructiefouten kunnen allemaal beschadigingen aan uw werk in aanbouw veroorzaken. Verder kunnen ook reeds bestaande eigendommen en zaken van uw opdrachtgever tijdens het verbouwen of aanbouwen beschadigd raken. Deze risico’s kunt u met een CAR-verzekering zoveel mogelijk beperken.

 • Exploitatiekostenverzekering

  Indien er door bijvoorbeeld brand, ontploffing of storm schade aan uw bedrijfsgebouw ontstaat, dan loopt u het risico dat u uw onderneming tijdelijk niet kunt voortzetten. Uw vaste lasten blijven echter wel doorlopen. Door een exploitatiekostenverzekering af te sluiten kunt u de kosten die u dan moet maken beperken.

 • Evenementenverzekering

  Als u een evenement organiseert, kan er een voorval plaatsvinden waardoor het evenement geen doorgang kan vinden. Hierbij moet u denken aan een belangrijke gastspreker die afzegt, maar ook aan slechte weeromstandigheden. In dergelijke gevallen dekt de evenementenverzekering dan de kosten die u maakt wanneer u het evenement moet annuleren.

De Jong maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen