Reisverzekering

Zodat u nog meer kunt genieten van uw vakantie.

 Vrijblijvend advies reisverzekering Offerte reisverzekering
Reisverzekering

Gaat u een reis maken? Op vakantie of een weekendje weg? Een goede voorbereiding zorgt er voor dat u prettiger op reis gaat. Het afsluiten van een reisverzekering helpt hier ook bij. Want stelt u zich eens voor dat er onverhoopt iets gebeurt tijdens de vakantie. U moet naar de dokter voor een behandeling of er raken spullen beschadigd. Dan is het toch maar fijn om te weten dat u goed verzekerd bent. 

  • Advies van specialisten
  • Keuze uit de beste verzekeraars
  • De beste hulp bij schade en periodieke polis-premie check
 Alles over verzekeren

Doorlopende reisverzekering

Gaat u regelmatig op reis? Dan is het verstandig om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Met een doorlopende reisverzekering geef u uzelf extra rust bij het plannen van uw reizen. U hoeft namelijk niet iedere keer een aparte verzekering af te sluiten. Wel is het verstandig om de dekking van uw reisverzekering periodiek te controleren. Zo blijft u er zeker van dat uw verzekering aansluit op uw wensen.

Kortlopende reisverzekering

Gaat u bijna nooit op vakantie? Dan is het niet nodig om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Een kortlopende reisverzekering is in dat geval het meest geschikt. Een kortlopende reisverzekering sluit u voor één vakantie.

Annuleringsverzekering

Als u een reis boekt, dan gaat u er natuurlijk van uit dat u daar heerlijk van kunt genieten. Toch kan het zomaar eens voorkomen dat u de reis op voorhand moet annuleren. Of dat er iets gebeurt terwijl u op reis bent, waardoor u de vakantie voortijdig moet afbreken. Een vervelende situatie, waarbij u al wel genoeg aan uw hoofd heeft. Dan wilt u zich niet ook nog eens druk moeten maken om de financiële gevolgen van de vakantie. Een annuleringsverzekering/-dekking geeft nog meer zekerheid.

Let echter wel op dat u de annuleringsverzekering binnen veertien dagen na het boeken van uw reis afsluit.

 

Heeft u een doorlopende reisverzekering? Dan kunt u deze uitbreiden met een doorlopende annuleringsverzekering. 

Maatwerk

Bij zowel een doorlopende reisverzekering als een kortlopende reisverzekering heeft u de keuze uit verschillende dekkingen. Welke dekkingen u kiest is afhankelijk van uw vakantieplannen. En van wat u zelf belangrijk vindt. De dekkingen voor bagage of medische kosten komen veel voor, maar het is ook mogelijk om een extra dekking op te nemen voor uw sportuitrusting. Gaat u vooral op reis om te ontspannen? Dan laat u deze extra dekking achterwege. Zo is een reisverzekering altijd maatwerk.

De Jong maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen