Zakelijk bankieren bij RegioBank

Kies samen met De Jong de betaal- of spaarrekening die het beste bij uw situatie past.

 Kom in contact onze RegioBank adviseur
Zakelijk

Of u nu zzp’er of mkb’er bent of een vereniging of stichting vertegenwoordigt; bij RegioBank kiest u de betaal- en spaarrekening die bij uw situatie past.

  • Persoonlijk contact met uw Zelfstandig Adviseur van De Jong
  • Zakelijk betalen en sparen onder één dak 
  • Bankieren bij de meest klantvriendelijke bank van Nederland 
 Betalen Online bankieren

MKB Rekening

De MKB Rekening van RegioBank is een compleet en voordelig betaalpakket voor de zzp'er en het mkb. Voor een vaste prijs per maand ontvangt u een betaalrekening, betaalpas, spaarrekening én Zakelijk Internet Bankieren. In het vaste maandbedrag zijn 1.250 Internet transacties inbegrepen. Bij uw MKB Rekening kunt u een incassocontract en/of een acceptgirocontract afsluiten.

V&S Rekening

Speciaal voor verenigingen en stichtingen heeft RegioBank een overzichtelijk en voordelig betaalpakket. Voor dit pakket betaalt u een vast bedrag per maand. Het pakket bevat een betaalrekening, spaarrekening, betaalpas en Zakelijk Internetbankieren. In het vaste maandbedrag zijn 500 Internet transacties inbegrepen. Bij uw V&S Rekening kunt u een incassocontract en/of een acceptgirocontract afsluiten.

 

Internet Bankieren

Met Zakelijk Internet Bankieren van RegioBank heeft u alles wat u nodig heeft om elektronisch te bankieren. U kunt bijvoorbeeld batchbetalingen versturen. Handig voor het uitbetalen van salarissen van uw personeel. Ook kunt u transacties downloaden en uploaden. Bijvoorbeeld van en naar uw boekhoudpakket. U logt veilig in met een digipas, die u van RegioBank ontvangt. De transacties die u nog over heeft in uw betaalpakket, vindt u in Zakelijk Internet Bankieren. Wilt u bundels bijkopen? Ook dit regelt u direct in Zakelijk Internet Bankieren.

De Jong maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen