Over De Jong Assurantiën

Al uw financiële belangen op één adres behartigd

De Jong Assurantiën is uw partner voor totaaladvies. Wij staan voor deskundigheid, service en persoonlijke aandacht. Met passie en betrokkenheid begeleiden wij u actief bij alle financiële vraagstukken. U ervaart overzicht en gemak.

De Jong is een professionele financiële dienstverlener. Als onafhankelijk advies-, bemiddelings- en volmachtbedrijf is De Jong gespecialiseerd in verzekeringen, hypotheken, pensioenen, leningen, sparen, financiële planning en schadeafhandeling.

De Jong is in 1954 opgericht en staat voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en ‘no nonsens’ bedrijfscultuur. Vanuit onze vestigingen in Den Helder en Schagen staan we dagelijks klaar voor duizenden particuliere en zakelijke opdrachtgevers uit geheel Nederland.

65 enthousiaste professionals

De Jong beschikt over 65 hoogopgeleide medewerkers zoals financiële planners, hypotheek- en verzekeringsadviseurs. Onze specialisten werken vanuit een proactieve en integere klantbenadering, gebaseerd op hoogwaardige vakkennis. Onze mensen kennen de regio en staan voor u klaar om ingewikkelde vraagstukken transparant te maken of om bijvoorbeeld uw schade af te wikkelen.

Altijd een vinger aan de pols

Bij De Jong gebruiken we onze vakkennis om, in samenspraak met u, het beste pakket aan producten en diensten samen te stellen. En niet alleen bij het aangaan van de samenwerking; achter de schermen blijft De Jong de marktontwikkelingen volgen. Denken we dat het beter kan, dan nemen we contact met u op. Da’s een geruststellend gevoel, om te weten dat anderen met u meedenken.

Groot genoeg om te onderhandelen

Door de omvang van ons bedrijf zijn wij een serieuze gesprekspartner voor bijvoorbeeld verzekeraars, banken en verstrekkers van hypotheken en financieringen. Vanuit deze positie kunnen wij in veel gevallen uitstekende afspraken voor u bedingen. Bijvoorbeeld over premies, rentes en voorwaarden.

Om onze dienstverlening aan de hoogst mogelijke kwaliteit te laten voldoen, zijn wij aangesloten bij o.a. onderstaande organisaties. Daarnaast vallen wij onder het toezicht van het Kifid en de AFM.

  • Adfiz, Adviseurs in Financiële Zekerheid
  • NVHP, Nederlandse Vereniging van Hypothecaire Planners
  • FFP, Federatie Financieel Planners
Onderdeel van NDB Groep

Onderdeel van NDB Groep

De Jong Assurantiën is, evenals nemassdeboer en Braas & Partners, onderdeel van NDB Groep. Alle gelieerde ondernemingen zijn actief in financiële dienstverlening. De groep telt in totaal 110 medewerkers en 6 vestigingen.

De bedrijven zijn actief onder eigen naam en opereren als onafhankelijk financieel adviseurs in verzekeringen, hypotheken, pensioenen en bankzaken. Met een grote portefeuille particuliere en zakelijke klanten behoort NDB Groep tot de grotere onafhankelijke adviseurs in Nederland.

DiVerz! Volmachtbedrijf

DiVerz! Volmachtbedrijf

DiVerz! is het gezamenlijke volmachtbedrijf van een vijftal grotere assurantiekantoren in Nederland, waaronder De Jong en nemassdeboer.

Als volmachtbedrijf kan DiVerz! zelfstandig, dus zonder tussenkomst van verzekeringsmaatschappijen, het traject doorlopen van acceptatie, polisopmaak en schadeafhandeling. Dat werkt veel sneller, zeker voor u als klant van De Jong.

Meer informatie

MELDING?

Heeft u een klacht over onze dienstverlening? Wij lossen het probleem graag samen met u op.

Wij verzoeken u vriendelijk om uw klacht schriftelijk bij ons te melden via [email protected] Wij nemen uw klacht in behandeling en sturen u een ontvangstbevestiging. Na uiterlijk twee weken ontvangt u van ons een inhoudelijke reactie.

Bent u niet tevreden met het antwoord en de oplossing? Dan heeft u de mogeljkheid uw klacht voor te leggen aan het Klachteninstituut Financiele Dienstverlening. Meer informatie over het Kifid vindt u op www.kifid.nl.

Download hier een voorbeeld bestand in WORD

De Jong maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen