Uitvaartverzekering

Een goede uitvaartverzekering geeft uw nabestaanden zekerheid.

 Maak afspraak voor uitvaartverzekering
Uitvaartverzekering

De kosten van een uitvaart worden vaak onderschat. Er valt toch wel een flinke rekening op de mat. En bij een overlijden komt al zoveel kijken, dat uw nabestaanden niet zitten te wachten op geldproblemen. Een uitvaartverzekering kan dit risico voor u afdekken. Want ondanks dat veel mensen niet weten wat een uitvaart kost, wil niemand zijn nabestaanden confronteren met hoge kosten. Het afsluiten van een goede uitvaartverzekering geeft u zekerheid en daarmee ook een zekere rust.

  • Advies van specialisten
  • Keuze uit de beste verzekeraars
  • Altijd een verzekering die bij u past

Er zijn 2 soorten uitvaartverzekeringen:

Kapitaalverzekering

Een uitvaartverzekering dekt (deels) de kosten van een begrafenis of crematie. Kiest u voor het afsluiten van een kapitaalverzekering, dan wordt er bij overlijden een bedrag uitgekeerd waarmee uw nabestaanden de uitvaart kunnen betalen.

Bereken uw uitvaartkosten

Naturaverzekering

Kiest u bij het afsluiten van een uitvaartverzekering voor een naturaverzekering? Dan wordt er bij uw overlijden geen geld uitgekeerd aan de nabestaanden, maar bestaat de uitkering uit diensten en goederen die bij een uitvaart horen. Daarnaast kan er een aanvullende verzekering worden afgesloten voor extra mogelijkheden.

Bereken uw uitvaartkosten

Wat wordt uitgekeerd en wat betaal ik?

Voor welk bedrag u zich wilt verzekeren, hangt af van uw wensen voor een uitvaart. De premie die u betaalt, hangt af van het soort uitvaartverzekering en de leeftijd waarop u de verzekering afsluit. Hoe ouder u op dat moment bent, hoe hoger de premie. De kans dat u overlijdt wordt namelijk groter naarmate u ouder wordt.

Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.

Direct advies aanvragen
De Jong maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen