RegioBank. Uw bank dichtbij.

De persoonlijke bank bij u in de buurt, waar u zelf kiest hoe u uw geldzaken regelt.

 Contact met RegioBank adviseur
RegioBank

Uw bank dichtbij. De nuchtere bank waar de adviseurs van De Jong Assurantiën u met gevoel voor service en persoonlijke aandacht een compleet pakket aan bankproducten aanbieden. De bank waarbij de klant centraal staat.

  • De bank bij u in de buurt
  • Persoonlijk advies
  • Kies zelf hoe u uw geldzaken regelt
  • Voor uw gemak werken wij op afspraak

Persoonlijk advies heel gewoon

De Jong is Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Een solide bank met de persoonlijke aandacht die u mag verwachten van een bank. Waar u op afspraak altijd binnen kunt lopen voor vragen en informatie. Wij luisteren naar uw wensen en geven professioneel en persoonlijk advies. Eigenlijk dus heel gewoon. Onze bankproducten zijn eenvoudig en duidelijk met gunstige tarieven.

Een bank voor de hele familie

Een betaal- of spaarrekening voor uzelf, Zilvervloot Sparen voor uw kind of kleinkind of de mogelijkheid om met JongWijs uw (klein)kind stapsgewijs om te leren gaan met geld. Bij RegioBank vindt u onze financiële diensten voor u en uw kinderen onder één dak. Met de Overstapservice kunt u eenvoudig met uw betaalrekening overstappen naar RegioBank. Dat regelen wij voor u.

"De beste bank van Nederland"

Bij ons krijgt u niet alleen een bankrekening, maar ook persoonlijke service. De consumentenbond vraagt jaarlijks klanten naar hun mening over hun betaalrekening. RegioBank krijgt van haar klanten de hoogste rapportcijfers in 2019: een 9,3 als algemeen cijfer! En voor service, Internet en Mobiel Bankieren belonen zij RegioBank met een 8,8*.

* Bron: Consumentenbond juni 2019

Onze vernieuwde services & dienstverlening

Voor uw gemak hebben wij een aantal aanpassingen gedaan op onze dienstverlening. Hierdoor hebben wij de keuze gemaakt om te werken met een bezoek op afspraak. Dit brengt ons in de gelegenheid om onze werkzaamheden af te stemmen op uw bezoek waardoor wij meer tijd hebben om u te woord te staan. Daarnaast hebben wij een overzicht gemaakt van ons meest gekozen service met bijbehorende diensten.

Download hier onze services
De Jong maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen