RegioBank. Uw bank dichtbij.

De persoonlijke bank bij u in de buurt, waar u zelf kiest hoe u uw geldzaken regelt.

 Contact met RegioBank adviseur
RegioBank

Uw bank dichtbij waar de adviseurs van De Jong u met persoonlijke aandacht een compleet pakket aan bankproducten aanbieden. De bank waarbij de klant centraal staat. U wordt geholpen door iemand die u kent. Dat is prettig en vertrouwd. En een fijne basis voor een gesprek over bankzaken.

Persoonlijk advies heel gewoon

De Jong is Zelfstandig Adviseur van RegioBank. U kunt gewoon binnen lopen voor vragen en informatie. Wij nemen de tijd en zetten graag een stap extra voor u. Zo bent u ook bij ons op kantoor welkom als u uitleg wilt over Internet Bankieren of over het gebruik van onze Mobiel Bankieren app. Wij luisteren naar uw wensen en geven persoonlijk advies. Onze bankproducten hebben gunstige tarieven en zijn eenvoudig en duidelijk.

Een bank voor de hele familie

U vindt onze financiële diensten voor u en uw kinderen onder één dak. Een complete betaalrekening voor uzelf, een spaarrekening voor uzelf of bijvoorbeeld Zilvervloot Sparen voor uw kind of kleinkind. Met JongWijs leert u uw (klein)kind stapsgewijs omgaan met geld. Met de Overstapservice kunt u eenvoudig naar ons overstappen met uw betaalrekening. Wij nemen alles uit uw handen.

"De beste bank van Nederland"

Bij ons krijgt u niet alleen een bankrekening, maar ook persoonlijke service. De consumentenbond vraagt jaarlijks klanten naar hun mening over hun betaalrekening. RegioBank krijgt van haar klanten de hoogste rapportcijfers in 2019: een 9,3 als algemeen cijfer! En voor service, Internet en Mobiel Bankieren belonen zij RegioBank met een 8,8*.

* Bron: Consumentenbond juni 2019

De Jong maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen