Inboedelverzekering

Een inboedelverzekering beschermt uw bezittingen; de spullen in huis die ‘niet aan het huis vastzitten’. En dat zijn er vaak ongemerkt nogal wat. Het schadebedrag kan hoog oplopen. Met een ‘allrisk dekking’ beschermt u uw bezittingen tegen bijna alle schadeoorzaken.

  • Advies van specialisten
  • Keuze uit de beste verzekeraars
  • De beste hulp bij schade en periodieke polis-premie check
 Alles over verzekeren

Aanvullende dekkingen

Mobiele Elektronica

Mobiele telefoons, laptops of tablets. Ze zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Ze worden veel en vaak gebruikt. Helaas, ontstaat er ook snel schade aan deze voorwerpen. U laat uw telefoon vallen of stoot een laptop van tafel. Het is zo gebeurd.

Op uw inboedelverzekering is schade aan uw mobiele elektronica niet altijd standaard meeverzekerd. In dat geval kan een aanvullende dekking voor mobiele elektronica uitkomst bieden. Informeer hiernaar bij onze adviseurs.

Buitenhuis

Een inboedelverzekering beschermt de inboedel in uw woning. Maar wat gebeurt er als u uw spullen meeneemt naar buiten? Zijn ze dan eigenlijk ook nog verzekerd? Met een buitenhuisdekking kunt u uw kostbaarheden ook buitenshuis beschermen. Informeer hiernaar bij onze adviseurs.

Informatie aanvragen

Opstalverbetering

Wanneer u in een huurwoning woont of de eigenaar bent van een appartementsrecht in een VVE, kan er sprake zijn van opstalverbetering.

Onder opstalverbetering worden alle zaken verstaan, die u zelf heeft aangeschaft en in of aan uw huurwoning/appartement hebt aangebracht. Denk hierbij aan sanitair, keuken metselwerk, stucwerk, behang, CV, schutting, schuur, laminaat- of parketvloer.

Al deze zaken zijn niet verzekerd op de opstalverzekering van de eigenaar/VVE. Het is daarom van belang dat u de door u aangebrachte verbeteringen aan de woning zelf meeverzekert op uw inboedelverzekering.

Glas

Heeft u een huurwoning of een koopwoning met een Vereniging Van Eigenaren (VVE)? Dan hoeft u waarschijnlijk geen woonhuisverzekering af te sluiten maar alleen een inboedelverzekering.

U kunt er niet blind van uit gaan dat er glas is meeverzekerd op de woonhuisverzekering. Het kan namelijk zijn dat er wordt verwacht dat u dit zelf meeverzekerd op uw inboedelverzekering. Informeer hiernaar bij de eigenaar van de woning of de VVE.

De Jong maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen