Detailhandel

Bij elke winkelier draait alles om de klanten. Maar wat doet u wanneer er een klant is die niet tevreden is? En hoe zit het precies met de aansprakelijkheid die u als webwinkeleigenaar heeft? De Jong weet als geen ander welke risico’s allemaal bij de handelssector komen kijken. Wij helpen u graag om uw bedrijf of winkel hierin te beschermen.

Omdat geen bedrijf of winkel dezelfde is, biedt De Jong u altijd een advies op maat.

De Jong helpt u om risico’s beheersbaar te houden met op maat gemaakte oplossingen die gericht zijn op uw bedrijfssituatie. Wilt u zich alleen tegen specifieke risico’s verzekeren? Geen probleem. Wij helpen u hiermee tegen de meest optimale voorwaarden. Op deze manier bent u precies volgens uw eigen wensen en voorkeuren verzekerd.

 • Aansprakelijkheidsverzekering

  Stel, u of één van uw werknemers veroorzaakt tijdens het werk materiële schade. Dan kan uw bedrijf hiervoor aansprakelijk worden gesteld. Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kunt u de financiële gevolgen hiervan beperken. Daarom geldt deze verzekering als onmisbaar voor ieder bedrijf.

 • Bedrijfsschadeverzekering

  Indien u te maken krijgt met schade aan uw bedrijfsgebouw, aan de goederen of aan de inventaris, dan kan uw bedrijf tijdelijk stil komen te liggen. Vaste kosten en lasten zoals de hypotheek, de huur en salarisbetalingen gaan dan gewoon door. Omdat dit vrij rampzalige gevolgen kan hebben voor een bedrijf, is er de bedrijfsschadeverzekering.

 • Gebouwenverzekering

  De gevolgen door inbraak, brand of een boom die omvalt kunnen aanzienlijk zijn voor uw bedrijfsgebouw. Soms is het mogelijk om bedrijfsrisico’s zelf te ondervangen, maar doorgaans is dit bij schade aan uw bedrijfsgebouw niet het geval. Daarom is het verstandig om voor een goede bescherming en verzekering van uw bezittingen te zorgen.

 • Geldverzekering

  Heeft u in uw kas, bij het bezorgen van uw producten of het verlenen van uw diensten regelmatig met contact geld te maken? Houd er dan rekening mee dat u zowel risico loopt op beroving of diefstal, als op het innen van vals geld. Door een geldverzekering af te sluiten beschermt u uw bedrijf of winkel tegen dit risico.

 • Huurdersbelang

  Indien u als huurder verbeteringen aanbrengt aan een gebouw, dan wilt u uiteraard dat deze zaken goed zijn verzekerd. Wat als er schade ontstaat? Dan biedt de verzekering van de verhurende partij geen uitkomst. Dit in tegenstelling tot de huurdersbelangverzekering. Met andere woorden, deze verzekering biedt huurders bescherming in geval van schade aan verbeteringen die aangebracht zijn.

 • Inventaris-/Goederenverzekering

  Als ondernemer bent u voor een deel afhankelijk van zowel uw inventaris als van uw goederen. In het geval van schade is het daarom een geruststellend idee dat u goed verzekerd bent. Door u goed te verzekeren bent u zo weer up en running en kunt u zich weer op uw corebusiness concentreren.

 • Zakelijke rechtsbijstandverzekering

  De zakelijke rechtsbijstandsverzekering verzekert u als ondernemer van gedegen juridische bijstand voor nagenoeg al uw bedrijfsactiviteiten. Door u hiervoor te verzekeren kunt u onverwachte en soms erg hoge juridische kosten vermijden. Daarnaast krijgt u uitgekeerd waar u wettelijk recht op hebt.

De Jong maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen