Bestelautoverzekering

Heeft u een bestelauto die alleen bestemd is voor particulier gebruik? Dan kunt u deze als particulier verzekeren met een bestelautoverzekering. Zo heeft u dekking als u schade veroorzaakt bij iemand anders. En kiest u voor een meer uitgebreide dekking? Dan kunt u ook verzekerd zijn als u zelf een paaltje over het hoofd ziet. 

  • Advies van specialisten
  • Keuze uit de beste verzekeraars
  • De beste hulp bij schade en periodieke polis-premie check
 Alles over verzekeren Meer over zakelijk verzekeren

Welke dekking kunt u kiezen?

Wanneer u in het bezit bent van een motorrijtuig bent u wettelijk verplicht om hiervoor minimaal een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Een bestelauto is hierop geen uitzondering. Naast de verplichte WA-verzekering kunt u kiezen voor een beperkt casco of volledig casco dekking.

Met de dekking ‘beperkt casco’ kunt u de meest voorkomende schades aan uw auto meeverzekeren. Hierbij moet u denken aan ruitbreuk, ruitreparatie, diefstal en braakschade en stormschade. Veroorzaakt u zelf schade aan uw auto? Dan wordt deze schade niet gedekt door de beperkt cascoverzekering.

Met de dekking ‘volledig casco’ heeft u de meest uitgebreide materiële dekking voor uw motorrijtuigenverzekering. Met deze dekking bent u ook verzekerd voor aanrijdingen, botsingen en het omslaan of van de weg raken van uw auto.

Aanvullende dekkingen

Naast de WA, WA + Beperkt Casco en WA + Volledig Casco zijn er ook bij de bestelautoverzekering nog aanvullende dekkingen te kiezen. Hierbij kunt u denken aan dekking voor pechhulp, inzittendendekkingen of rechtsbijstand.

De Jong maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen