Financieel advies van De Jong

Heeft u inzicht in de financiele gevolgen van de belangrijkste risico's?

 Vrijblijvende afspraak maken met financieel adviseur
Financieel advies

Wat zijn de financiële gevolgen wanneer u arbeidsongeschikt of werkloos raakt uw kinderen willen gaan studeren of als uw partner komt te overlijden? Kunt u uw huidige levensstijl handhaven wanneer u met pensioen gaat? Misschien heeft u ook doelen of wensen en weet u niet of en hoe u deze kunt realiseren? Allemaal vragen en onduidelijkheden die u graag inzichtelijk wilt krijgen zodat u nu de nodige maatregelen kunt treffen. 

 • Advies van specialisten
 • Inzicht in uw financiële situatie
 • Advies voor nu én de toekomst

Onafhankelijk en persoonlijk advies van De Jong

Uw financieel adviseur van De Jong is een ervaren specialist en heeft alle nodige financiële kennis in huis. Wij weten als geen ander wat er bij sparen, arbeidsongeschiktheid, hypotheken en pensioen komt kijken. U ontvangt van ons een volledig onafhankelijk en persoonlijk advies over de (financiële) gevolgen van onderstaande situaties. Nu én in de toekomst.

Risico's vermijden, doelen realiseren

U wilt uw doelen verwezenlijken en u wilt zich daarbij zo weinig mogelijk laten belemmeren door potentiële risico’s? De Jong staat u met raad en daad terzijde. Zo bieden wij diverse producten en verzekeringen die volledig afgestemd worden op uw wensen en voorkeuren. Wij bieden u hierbij de keuze uit nagenoeg alle aanbieders in Nederland.

 • Arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • Hypothecaire leningen
 • Woonlastenbeschermers
 • Koopsomverzekering
 • Beleggingsfonds
 • Beleggingsverzekering
 • Pensioenverzekering (werkgevers)
 • Levensverzekering
 • Overlijdensrisicoverzekering
 • Lijfrenteverzekering

De Jong werkwijze

De Jong inventariseert altijd eerst uw gegevens alvorens tot een goed en gedegen financieel advies te komen. Hierbij moet u denken aan uw huidige financiële situatie, uw kennis, uw wensen en uw potentiële risico’s. Het is afhankelijk van uw gekozen dienst of het advies van De Jong zich richt op een enkel deelgebied of op het totale dienstverleningspakket.

Beloningsvorm

De Jong wordt niet beloond door de aanbieders of een verzekeringsmaatschappij. U spreekt vooraf een vaste vergoeding af met uw zakelijk adviseur van De Jong voor alle diensten en werkzaamheden. Daarbij is het eerste inventariserende gesprek bij ons altijd kosteloos.

Advies op maat

De Jong begrijpt dat sommige onderwerpen ingewikkeld kunnen zijn. Ook begrijpen wij dat keuzes hierin een grote impact kunnen hebben op uw persoonlijke situatie. Dit is dan ook de reden waarom wij ‘Advies op maat’ hanteren. U kunt hierbij kiezen uit een enkel advies over één onderwerp of een uitgebreid totaaladvies. Alles wat u wenst is mogelijk.

"De dienstverlening van De Jong sluit perfect aan op mijn persoonlijke situatie. Ik bepaal!"

U kunt te allen tijde switchen…

Ik wil financieel advies

Verkort advies

Bij De Jong kunt u ook kiezen voor zogeheten verkort advies. Deze adviesvorm raden wij aan wanneer u kennis heeft van financiën en wanneer u al weet op basis van welke uitgangspunten u een specifiek product wilt aanschaffen. Hierbij verwacht u van De Jong enkel nog advies over welke aanbieder u het beste kunt kiezen, welke verzekeringsvorm, welk product en wat het gunstigste tarief is. Ook aanvullende informatie over andere productspecificaties behoort tot het verkort advies van De Jong.

Integraal (deel)advies

Een andere adviesmogelijkheid bij De Jong is advies over een specifiek deelgebied. Deze dienst bieden wij aan onder de naam integraal (deel)advies. Denkt u hierbij aan advies over arbeidsongeschiktheid of werkloosheid, uw hypotheek, uw pensioen of overlijden. U wilt bij deze adviesmogelijkheid over een specifiek deelgebied weten wat de impact van verschillende scenario’s zal zijn op uw financiële toekomst. Daarnaast kunt u eveneens advies verwachten over hoe u hier het beste mee om kunt gaan.

TotaalPlan advies

Als u het voor eens en voor altijd allemaal tot in de puntjes geregeld wilt hebben, kies dan voor het TotaalPlan advies van De Jong. Wij maken uw financiële toekomst volledig inzichtelijk waarbij wij rekening houden met al uw doelen, wensen en bijkomende (financiële) risico’s. Hierbij moet u denken aan zaken variërend van uw hypotheek tot uw woonlasten en van vermogensopbouw tot studerende kinderen. Daarnaast behoren ook zaken als arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, uw pensioen en uitvaart tot deze adviesvorm. Kortom, een totale aanpak waarmee alles voor u geregeld wordt!

De Jong maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen