Second opinion zakelijke verzekeringen

Kies voor de zekerheid voor een second opinion van De Jong

 Ik wil een second opinion voor mijn bedrijfsverzekeringen Alles over De Jong Zakelijk
Second opinion

Bent u er niet van overtuigd dat uw bedrijfsverzekeringen de juiste dekking bieden en wilt u er zeker van zijn dat u niet teveel betaalt? Wilt u daarnaast minder tijd besteden aan het beheer van uw bedrijfsverzekeringen en wilt u niet over- of onderverzekerd zijn? Laat uw polis en premie dan eens aandachtig onder de loep nemen bij De Jong. 

Een second opinion van De Jong schept geen enkele verplichting maar biedt u wel een eerste stap naar een geoptimaliseerd verzekeringspakket. 

 

Vrijblijvende check op polis en premie

De polis- en premiecheck van De Jong is gratis en hiermee valt regelmatig veel winst te behalen. Zo vergelijken wij uw bedrijfsverzekeringen met de huidige standaard in de markt en daarnaast controleren we uw dekkingen. Op deze manier stelt De Jong vast of er goedkopere en/of betere oplossingen zijn om uw bedrijfsrisico’s te dekken.

De Jong QuickScan

Controleren en vergelijken

Wilt u weten of uw huidige verzekeringspakket en bijbehorende dekking nog voldoen aan uw bedrijfsvoering? De Jong controleert of uw huidige pakket nog wel overeenstemt met de huidige status van uw bedrijf. Daarnaast vergelijken wij uw pakket en dekkingen met de huidige standaard in de markt. Zijn uw premies en voorwaarden nog wel marktconform?

Onze aanbevelingen

Voorstellen en optimalisaties

Door middel van de QuickScan van De Jong is het mogelijk om u concrete aanbevelingen te doen en een optimalisatie van uw verzekeringspakket te realiseren. Tijdens ons vrijblijvend adviesgesprek leggen wij onze bevindingen aan u voor en overleggen vervolgens gezamenlijk of er een goedkopere en/of betere oplossing mogelijk is. Daarvoor ontvangt u van De Jong offertes.

De Jong maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen