Porsche verzekering

Porsche staat voor lef, beleving en kwaliteit. Een exclusieve auto om trots op te zijn.

Voor uw Porsche bent u niet alleen op zoek naar de goedkoopste autoverzekering. U wilt natuurlijk ook de beste dekking.
De Jong heeft ruime ervaring en informeert u graag over de beste autoverzekering voor uw Porsche.

 Vrijblijvend advies Porsche-verzekering Offerte Porsche-verzekering
Porsche verzekering

Porsche autoverzekering

Of het nu gaat om een klassieke Porsche 911 of een gloednieuwe Panamera of Cayenne; een Porsche is een kostbaar bezit. Uw bezit! Dat wilt u natuurlijk goed verzekeren. Afhankelijk van de waarde, het motorvermogen en de attractiviteit van uw Porsche kan dit nog best een lastig karwei zijn. De Jong heeft echter dezelfde passie voor Porsche én de expertise om u goed van dienst te zijn. Of u nu veel of weinig kilometers maakt of de Porsche in de stalling hebt staan, onze specialisten adviseren u graag.

 Oldtimerverzekering Alles over verzekeren

Vaste taxatie bij Porsche ouder dan 8 jaar

Is uw Porsche ouder dan 8 jaar? Dan verzekeren wij deze op basis van vaste taxatie. Zo voorkomt u bij schade discussie over de waarde van de Porsche. Daarnaast voorkomt u ook het risico op onder- of oververzekering wanneer de Porsche door een deskundige is getaxeerd.

Maatwerk voor complete autocollecties

Voor verzamelaars en/of collecties bieden wij maatwerkoplossingen. Ook als er in een collectie andere merken voertuigen tussen zitten die niet van het merk Porsche zijn. Neem hiervoor contact op met onze adviseurs.

Porsche youngtimer verzekering

Beleeft u ook die unieke vrijheid bij het rijden van uw Porsche youngtimer? Dan gebruikt u uw auto waarschijnlijk voor recreatief gebruik met een laag aantal kilometers per jaar. Dat betekent dat wij u een autoverzekering kunnen bieden met een lage premie en met uitstekende voorwaarden. Kortom: met een Porscheverzekering van De Jong gaat u goed verzekerd de weg op.

Porsche oldtimer verzekering

Een Porsche oldtimer is meer dan alleen maar een auto. Het is een klassieker die u graag goed wilt verzekeren. Onze ervaring is dat de Porsche rijder zijn auto goed behandelt, hierdoor kunnen we de premie laag houden. Wilt u vrijblijvend advies voordat u een Porsche autoverzekering afsluit? Dan bent u bij De Jong aan het juiste adres; wij delen uw passie, u profiteert van onze expertise.

De Jong verzekert alle Porsche modellen

Of het nu gaat om een klassieke 911 of een gloednieuwe Macan, het afsluiten van een autoverzekering voor uw Porsche is bij De Jong snel en goed voor elkaar. Wij verzekeren ook uw Porsche Boxster, Panamera of Porsche Carrera. En wilt u antwoord op uw vraag: ‘Wat kost een verzekering voor een Porsche Cayenne?' Neem dan - geheel vrijblijvend - contact met ons op. Onze specialisten kennen de verschillende Porsche modellen; wij bieden u een passende klassiekerverzekering op maat.

Voordelen van onze Porscheverzekeringen

  • Voordelige Porscheverzekering;
  • De Jong behoort tot één van de betere verzekeringsadviseurs van Noord-Holland;
  • Professionele schadeafhandeling door een ervaren team;
  • Is uw Porsche ouder dan 8 jaar? Dan verzekeren wij deze op basis van vaste taxatie. Zo voorkomt u bij schade discussie over de waarde van de Porsche;
  • Wij bieden maatwerkoplossingen voor verzamelaars en/of collecties - óók als deze andere merken auto’s bevat.

Veelgestelde vragen

Dé partij in Noord-Holland voor het verzekeren van uw Porsche

De Jong Assurantiën is sinds 1954 dé verzekeringsadviseur in Nederland voor het afsluiten van uw Porscheverzekering. Met vestigingen in Schagen en Den Helder zijn wij prima bereikbaar voor onze klanten in Noord-Holland.

E-mail sturen naar [email protected]
De Jong maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen