25-07-2023

Een hypotheek die bij je past? Daar zetten wij op in!

Een hypotheek die bij je past?

De aankoop, verbouwing of verduurzaming van jouw woning is een ingrijpende stap. En daar zijn wij ons van bewust. Onze aanpak is gericht op financiële zekerheid en rust, nu en in de toekomst. Daarbij kun je nu nog gebruik maken van de verschillende vormen van subsidie en regelingen. Als starter kun je gebruik maken van de SVn starterslening, waardoor je tot wel € 39.000 extra kunt lenen. De eerste drie jaar betaal je geen rente en aflossing aan de extra hypotheek.

Voor het verduurzamen van je huis geven veel hypotheekverstrekkers een aantrekkelijke korting op de hypotheekrente. Bovendien kun je een ISDE-subsidie aanvragen. Dit zorgt niet alleen voor een comfortabele woning maar ook voor een lagere energierekening.

Voor senioren die de overwaarde van het huis willen gebruiken om bijvoorbeeld het huis levensloop bestendig te maken, de (klein)kinderen financieel willen ondersteunen of die lang gekoesterde wens om een camper te kopen in vervulling willen laten gaan, zijn er bij veel hypotheekverstrekkers ruimere mogelijkheden.

Hoe krijg je het financiële plaatje compleet?
Dan wil je natuurlijk wel een hypotheek die het beste bij jouw situatie past. Als onafhankelijk hypotheekadviseur geven wij je een passend advies. Wij hebben een stappenplan ontwikkeld zodat je goed geïnformeerd aan de slag kunt.

De Jong Assurantiën is jouw persoonlijke hypotheekspecialist uit de regio.
Wij geven persoonlijk advies over de meest geschikte hypotheek voor jouw situatie. Je profiteert dus én van kwaliteit, én van een persoonlijke aanpak én van de wetenschap dat je de beste voorwaarden hebt tegen de beste rentetarieven. Dat is toch goed om te weten.

De Jong maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen