ICT & Zakelijke dienstverlening

Er vinden continu ontwikkelingen plaats in de ICT- en zakelijke dienstverleningssector. Bedrijven worden steeds afhankelijker van elektronica en goed werkende systemen. Ook belangrijke klantinformatie verplaatst zich meer en meer via de digitale weg. Wat doet u nu als uw bedrijf te maken krijgt met een cyberaanval? Of wanneer uw data een paar uur niet toegankelijk zijn door een stroomstoring?

De risico’s op dit gebied nemen toe. Daarom is het belangrijk dat u als bedrijf goed op de hoogte bent en blijft van de risico’s die u loopt. De Jong helpt u hier graag bij met een uitgebreid advies.

De specialisten van De Jong analyseren eerst de risico’s waarmee u te maken kunt krijgen. Welke risico’s kunt u bijvoorbeeld beter vermijden en tegen welke risico’s is het raadzaam om uw bedrijf te verzekeren? Kortom, De Jong biedt u een advies op maat voor de meest optimale oplossingen voor uw bedrijf.

 • Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven

  Stel, u of één van uw werknemers veroorzaakt tijdens het werk materiële schade. Dan kan uw bedrijf hiervoor aansprakelijk worden gesteld. Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kunt u de financiële gevolgen hiervan beperken. Daarom geldt deze verzekering als onmisbaar voor ieder bedrijf.

 • Bedrijfsschadeverzekering

  Indien u te maken krijgt met schade aan uw bedrijfsgebouw, aan de goederen of aan de inventaris, dan kan uw bedrijf tijdelijk stil komen te liggen. Vaste kosten en lasten zoals de hypotheek, de huur en salarisbetalingen gaan dan gewoon door. Omdat dit vrij rampzalige gevolgen kan hebben voor een bedrijf, is er de bedrijfsschadeverzekering.

 • Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

  Bent u werkzaam als financieel, administratief of juridisch dienstverlener? Als u in deze hoedanigheid fouten maakt door een vergissing of nalatigheid, bestaat de kans dat individuen of bedrijven hierdoor financieel nadeel ondervinden. Zonder dat er sprake is van letselschade of materiële schade. Dit wordt ‘zuivere vermogensschade’ genoemd en wordt niet gedekt door een AVB. Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering biedt dan uitkomst.

 • Computer en elektronica

  Veel bedrijven investeren regelmatig in apparatuur en nieuwe software. Maar wat nu, als er schade ontstaat aan deze apparatuur? Of wat gebeurt er als u data of software verliest? In die gevallen is een computer- en/of elektronicaverzekering onmisbaar.

 • Cybercriminaliteit

  Door automatisering en digitalisering ontstaan er nieuwe soorten risico’s. Stel bijvoorbeeld, dat een werknemer een verkeerde bijlage opent. En wat gebeurt er als uw firewall toch niet alles tegenhoudt? Op dat soort momenten kan uw bedrijf plotseling stil komen te liggen. Ook kunnen er belangrijke data gestolen worden of zoekraken. Met een cyberriskverzekering bent u niet alleen tegen aanspraken van derden beschermd, maar ook tegen de kosten waarmee u na een cyberincident te maken krijgt. Informeer daarom bij De Jong naar de mogelijkheden van een cyberriskverzekering. Hiermee staat u als ondernemer een stuk sterker.

 • Gebouwenverzekering

  De gevolgen door inbraak, brand of een boom die omvalt kunnen aanzienlijk zijn voor uw bedrijfsgebouw. Soms is het mogelijk om bedrijfsrisico’s zelf te ondervangen, maar doorgaans is dit bij schade aan uw bedrijfsgebouw niet het geval. Daarom is het verstandig om voor een goede bescherming en verzekering van uw bezittingen te zorgen.

 • Huurdersbelang

  Indien u als huurder verbeteringen aanbrengt aan een gebouw, dan wilt u uiteraard dat deze zaken goed zijn verzekerd. Wat als er schade ontstaat? Dan biedt de verzekering van de verhurende partij geen uitkomst. Dit in tegenstelling tot de huurdersbelangverzekering. Met andere woorden, deze verzekering biedt huurders bescherming in geval van schade aan verbeteringen die aangebracht zijn.

 • Inventaris-/Goederenverzekering

  Als ondernemer bent u voor een deel afhankelijk van zowel uw inventaris als van uw goederen. In het geval van schade is het daarom een geruststellend idee dat u goed verzekerd bent. Door u goed te verzekeren bent u zo weer up en running en kunt u zich weer op uw corebusiness concentreren.

 • Zakelijke rechtsbijstandverzekering

  De zakelijke rechtsbijstandsverzekering verzekert u als ondernemer van gedegen juridische bijstand voor nagenoeg al uw bedrijfsactiviteiten. Door u hiervoor te verzekeren kunt u onverwachte en soms erg hoge juridische kosten vermijden. Daarnaast krijgt u uitgekeerd waar u wettelijk recht op hebt.

De Jong maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen