Bouw & Engineering

Er vinden continu ontwikkelingen plaats in de bouw- en engineeringsector. Denk hierbij aan energiebesparing, maar zeker ook aan verduurzaming. Deze onderwerpen vragen steeds meer aandacht en tijd van u als ondernemer. Waar haalt u dan de tijd vandaan om u in de juiste bedrijfsverzekeringen te verdiepen?

De adviseurs van De Jong nemen deze zorg graag voor u uit handen.

Bent u een installateur, aannemer of toeleverancier? De verzekeringsspecialisten van De Jong brengen al uw bedrijfsrisico’s voor u in kaart. Daarna ontvangt u van ons een advies op maat met de beste oplossingen die volledig aansluiten op uw specifieke bedrijfssituatie.

Samen met u bespreken we uitgebreid onze aanbevelingen, optimaliseringsvoorstellen en aanbevelingen. Vervolgens besluiten we gezamenlijk welke specifieke risico’s verzekerd dienen te worden. Uiteraard zorgt De Jong ervoor dat dit gerealiseerd wordt tegen zo gunstig mogelijke voorwaarden. Dit betekent dat u volledig ontzorgd wordt en wij alles voor u regelen.

 • Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven

  Stel, u of één van uw werknemers veroorzaakt tijdens het werk materiële schade. Dan kan uw bedrijf hiervoor aansprakelijk worden gesteld. Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kunt u de financiële gevolgen hiervan beperken. Daarom geldt deze verzekering als onmisbaar voor ieder bedrijf.

 • Huurdersbelang

  Indien u als huurder verbeteringen aanbrengt aan een gebouw, dan wilt u uiteraard dat deze zaken goed zijn verzekerd. Wat als er schade ontstaat? Dan biedt de verzekering van de verhurende partij geen uitkomst. Dit in tegenstelling tot de huurdersbelangverzekering. Met andere woorden, deze verzekering biedt huurders bescherming in geval van schade aan verbeteringen die aangebracht zijn.

 • CAR-verzekering

  De is speciaal ontwikkeld voor opdrachtgevers van bouwprojecten en daarnaast ook voor bouwbedrijven. Storm, brand, vandalisme en constructiefouten kunnen allemaal beschadigingen aan uw werk in aanbouw veroorzaken. Verder kunnen ook reeds bestaande eigendommen en zaken van uw opdrachtgever tijdens het verbouwen of aanbouwen beschadigd raken. Deze risico’s kunt u met een zoveel mogelijk beperken.

 • CAR- en montageverzekering
 • Inventaris-/Goederenverzekering

  Als ondernemer bent u voor een deel afhankelijk van zowel uw inventaris als van uw goederen. In het geval van schade is het daarom een geruststellend idee dat u goed verzekerd bent. Door u goed te verzekeren bent u zo weer up en running en kunt u zich weer op uw corebusiness concentreren.

 • Vervoerverzekering eigen goederen
 • Werkmaterieelverzekering

  Vaak komen er behoorlijke investeringen kijken bij werkmaterieel zoals heftrucks of graafmachines. Die wilt u uiteraard goed verzekerd hebben. Want wat te doen bij diefstal of brand? Of wanneer er schade ontstaat door een eigen tekortkoming of gebrek van het werkmaterieel? Hierbij loopt u ook nog een groot risico op gevolgschade. Uw risico’s worden hierin beperkt door het afsluiten van een werkmaterieelverzekering. De Jong kan u hierin van advies op maat voorzien.

 • Zakelijke rechtsbijstandverzekering

  De zakelijke rechtsbijstandsverzekering verzekert u als ondernemer van gedegen juridische bijstand voor nagenoeg al uw bedrijfsactiviteiten. Door u hiervoor te verzekeren kunt u onverwachte en soms erg hoge juridische kosten vermijden. Daarnaast krijgt u uitgekeerd waar u wettelijk recht op hebt.

De Jong maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen