22-01-2021

NDB neemt Noordstad Verzekeringen over

Het Noord-Hollandse intermediairbedrijf NDB heeft met terugwerkende kracht per 1 januari Noordstad Verzekeringen uit Den Helder overgenomen. Samen met de andere bedrijven, nemassdeboer, De Jong Assurantiën, Braas & Partners en De Groot Assurantiën, gaat Noordstad Verzekeringen verder onder de vlag van NDB.

Noordstad heeft in een eerder stadium in 2020 de samenwerking opgezocht met volmachtbedrijf DiVerz!. Dit betekent dat het volmachtbedrijf van Noordstad al onderdeel was binnen deze samenwerking.

Dienstverlening wordt geoptimaliseerd
Noordstad geeft aan uiteindelijk in NDB een geschikte partij te hebben gevonden om de bedrijfsactiviteiten voor te zetten. “Noordstad Verzekeringen en De Jong Assurantiën zijn beide al sinds de jaren vijftig in Den Helder actief en in dezelfde straat gevestigd. Het ligt daarom voor de hand dat beide bedrijven samengevoegd zullen worden”, aldus directeur Jan de Boer. “Door de samenvoeging worden kennis en deskundigheid gebundeld en wordt de dienstverlening verder geoptimaliseerd.”

In totaal 110 medewerkers
De groep NDB telt in totaal 110 medewerkers en is gevestigd in De Goorn, Den Helder, Purmerend, Volendam en Schagen. De bedrijven treden naar buiten onder eigen naam waarbij alle ondersteunende taken zijn gecentraliseerd. NDB is medeoprichter en -initiatiefnemer van volmachtbedrijf DiVerz!. NDB staat in detop 100 van grootste intermediairbedrijven op de 48e plek.

In 2018 nam nemassdeboer De Jong Assurantiën over en ging toen verder onder de naam NDB. In 2019 volgde de overname van De Groot Assurantiën in Edam en recent kwam NDB tot overeenstemming over overname van de aandelen van Noordstad.

BRON: AMWEB
Eerste publicatie op 20 jan

De Jong maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen