Motorverzekering

Een goede motorverzekering met de juiste (aanvullende) dekkingen regelt u met De Jong.

 Vrijblijvend advies motorverzekering Offerte motorverzekering
Motorverzekering

Een motor. Niet zomaar een vervoersmiddel, maar veel meer dan dat. Een motor geeft vrijheid. Mocht er onverhoopt iets gebeuren met uw motor, dan wilt u natuurlijk dat dit goed verzekerd is. En dan niet alleen uw eigen motor, maar ook eventuele schade aan andere zaken of personen. Een motorverzekering geeft u zekerheid.

 • Advies van specialisten
 • Keuze uit de beste verzekeraars
 • De beste hulp bij schade en periodieke polis-premie check
 Alles over verzekeren

Welke dekking kunt u kiezen?

 • WA-dekking

  Een motor is een motorrijtuig. U bent daarom verplicht om een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Met de wettelijke aansprakelijkheidsverzekering verzekert u uzelf voor schade die u veroorzaakt aan iemand anders. Of aan de spullen van iemand anders. Zo weet u, dat wanneer u een ongeval veroorzaakt, de tegenpartij schadeloos wordt gesteld. En dat geeft toch een goed gevoel.

 • WA + Beperkt Casco

  De wettelijke aansprakelijkheidsverzekering kan worden aangevuld met een beperkt-cascodekking. Met deze dekking bent u ook verzekerd voor schade aan uw eigen motor, door bijvoorbeeld brand of diefstal.

 • WA + Volledig Casco (Allrisk)

  De volledig-cascodekking is de meest uitgebreide dekking voor uw motorrijtuig. Bij de volledig-cascodekking bent u naast alle dekkingen voor de beperkt casco, ook verzekerd voor schade door een aanrijding of botsing, of schade doordat uw motor te water of van de weg raakt.

Aanvullende dekkingen

 • Ongevallen Opzittenden

  De keuzedekking keert een vooraf vastgesteld bedrag uit bij het overlijden of blijvende invaliditeit van één van de opzittenden door een ongeval met de verzekerde motor.

 • Schade Opzittenden

  De keuzedekking Schade Inzittenden vergoedt materiele schade en personenschade van opzittenden na een ongeval met de verzekerde motor. Te denken valt aan inkomstenderving, schade aan kleding en goederen. Wel is er sprake van een maximum bedrag.

 • Pechhulp

  Heeft u pech met uw motor? En kunt u niet meer verder rijden? De dekking biedt hulp.

 • Helm + Motorkleding

  Heeft u de wettelijke aansprakelijkheidsverzekering uitgebreid met één van de cascodekkingen? Dan is eventuele schade aan uw helm en/of motorkleding tot een maximum bedrag meeverzekerd. Wilt u dit bedrag verhogen? Dan kunt u een aanvullende dekking afsluiten.

 • Rechtsbijstand voor Motorrijtuigen

  Met de dekking rechtsbijstand voor motorrijtuigen bent u verzekerd van professionele juridische hulp bij conflicten inzake de verzekerde motor.

De Jong maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen