Lenen

Verstandig geld lenen doet u bij De Jong: transparant en eerlijk

 Direct online een krediet aanvragen Neem vrijblijvend contact met mij op
Lenen

Bent u toe aan een andere auto? Of wilt u extra ruimte in uw huis door het realiseren van een uitbouw of dakkapel? Wij informeren u uitgebreid over de verschillende leenvormen die er zijn. Een financiële verplichting is tenslotte best een grote verantwoordelijkheid.

De voordelen van een lening bij De Jong:

  • Lage maandlasten en zeer scherpe rente
  • Oversluiten van uw bestaande lening(en) naar een goedkopere lening
  • Een persoonlijke adviseur die u duidelijk uitlegt wat u kunt verwachten

De twee bekendste leenvormen zijn de persoonlijke lening en het doorlopend krediet.

Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening (PL) is een simpele en populaire leenvorm. Bij deze leenvorm liggen de hoogte van het leenbedrag, de looptijd, de termijnbedragen en de hoogte van de rente vast. Het totale leenbedrag wordt in één keer aan u uitgekeerd, waarna u het bedrag (plus rente) binnen een vooraf afgesproken periode terug betaalt via periodieke betalingen. Deze lening wordt vaak gebruikt voor bijvoorbeeld het kopen van een nieuwe auto.

Doorlopend krediet

Bij een doorlopend krediet krijgt u de beschikking over een bepaald maximumbedrag. U mag zelf weten wanneer en hoeveel u van dit geld opneemt en u mag ook weer bedragen terugstorten. U betaalt alleen rente over het bedrag dat daadwerkelijk opgenomen is. Het rentepercentage is altijd variabel. Dat wil zeggen dat het met de geldmarkt meestijgt en -daalt.

De rente op leningen is fiscaal aftrekbaar als de lening gebruikt wordt voor de eigen woning. De nettolasten zijn hierdoor lager.

Bestaande lening oversluiten

Betaalt u voor uw huidige lening of creditcard teveel rente? Lijkt uw aflosplan oneindig of heeft u een duur postorderbedrijf- of winkelkrediet? Hoogstwaarschijnlijk betaalt u nu een hogere rente dan nodig is. Zonder dat u afsluitkosten betaalt kunt u veel geld besparen. Met onze oversluitservice nemen wij de oude lening(en) over en maken daar één nieuwe voordelige lening van.

Laat ons vrijblijvend uw besparing berekenen en vraag een offerte bij ons aan.

De Jong maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen