Klant beoordelingen

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2

Erwin Steenkist
Woonplaats: Julianadorp
Datum: 16-04-2019
Geholpen door: Thijs van Ham
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Nina
Woonplaats: Julianadorp
Datum: 15-04-2019
Geholpen door: Thijs van Ham
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Ik kan erop vertrouwen dat er professioneel en efficiënt wordt omgegaan met mijn dossier. Ben al jaren klant en altijd top service genoten.Thijs is helder en to the point. Geeft toepasselijke informatie en je weet dat je op zijn deskundigheid kunt vertrouwen. Geweldig!

Carolina
Woonplaats: Den Helder
Datum: 15-04-2019
Geholpen door: Thijs van Ham
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Duidelijke uitleg en deskundig advies gekregen

TJ Pasterkamp Hoexum
Woonplaats: Den Helder
Datum: 11-04-2019
Geholpen door: Thijs van Ham
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Rob
Woonplaats: Julianadorp
Datum: 11-04-2019
Geholpen door: Thijs van Ham
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Soepele afhandeling

Fons Groeneveld
Woonplaats: Den Helder
Datum: 11-04-2019
Geholpen door: Geert Bruin
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 8
Communicatie: 8
Advies: 6
Deskundigheid: 7
Betrokkenheid: 7

7,2

Goed en duidelijk geregeld . ik heb 1 aandacht puntje. Graag zou ik in het voortraject eerder op het energie bespaar budget gewezen willen zijn, Dit is een hele mooie regeling om je woning vanaf de start energie zuiniger te maken zonder hoge kosten. Voor de rest goed geholpen door Geert en Monique

Rob
Woonplaats: Den Helder
Datum: 05-04-2019
Geholpen door: Thijs van Ham
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Deskundig personeel met ook voor sociale omstandigheden! Persoonlijke benadering, je voelt je zelfs thuis!. Uitstekende service en hulp. Zelfs de nazorg/opvolging wordt er gedacht en meegenomen in persoonlijke omstandigheden.

Annet
Woonplaats: Julianadorp
Datum: 31-03-2019
Geholpen door: Thijs van Ham
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Tina
Woonplaats: Julianadorp
Datum: 29-03-2019
Geholpen door: Johan Dorsman
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Heel prettig en informatief onderhoud. Heldere communicatie. Ook betrokkenheid getoond

Chris van den Berg
Woonplaats: Anna Paulowna
Datum: 28-03-2019
Geholpen door: Gé Wijnker
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 8
Deskundigheid: 8
Betrokkenheid: 9

8,6

De jong assurantiën heeft mij onwijs geholpen met het afsluiten van mijn verzekeringen en daarbij rekening gehouden met mijn persoonlijke omstandigheden. Ge wijnker, mijn persoonlijk adviseur heeft mij super goed geholpen en gestuurd, net zo lang tot dat alles geregeld was. Dikke pluim ik zou dit aan ieder aanraden.

Met vriendelijke groet,
Chris van den Berg.

Arco en Mascha de Loos
Woonplaats: Julianadorp
Datum: 28-03-2019
Geholpen door: Geert Bruin
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Met Geert Bruin hebben we contact over ons bouwdepot/tweede hypotheek. Dit verloopt heel prettig en ongedwongen maar professioneel. Als wij vragen hebben wordt dat door Geert uitgezocht en worden we op de hoogte gehouden middels mail of telefonisch. Dit gaat snel en vakkundig. We komen niet heel vaak bij De Jong, maar als we er dan zijn hangt er een prettig sfeer, je wordt snel te woord gestaan.

Stephan
Woonplaats: Den Helder
Datum: 27-03-2019
Geholpen door: Thijs van Ham
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

9,6

Christie
Woonplaats: Den Helder
Datum: 12-03-2019
Geholpen door: Gé Wijnker
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Prettig en goed voorbereid gesprek in ontspannen sfeer. Bij vragen wordt er direct actie ondernomen.

Nick
Woonplaats: Den Helder
Datum: 07-03-2019
Geholpen door: Gé Wijnker
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Nina
Woonplaats: Julianadorp
Datum: 21-02-2019
Geholpen door: Johan Dorsman
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Ik word altijd vriendelijk, efficiënt en deskundig geholpen met mijn vragen.

De Jong maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen