Klant beoordelingen

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2

Duncan
Woonplaats: Den Helder
Datum: 04-12-2019
Geholpen door: Hessel Bais
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Prettige ervaring

Aart
Woonplaats: Noordbeemster
Datum: 02-12-2019
Geholpen door: Ronald Kramer
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 10

9

aan de hand van wensen en persoonlijke situatie zijn mogelijkheden gepresenteerd en is het advies onderbouwd en vanuit verschillende kanten onderbouwd en duidelijk toegelicht. Gesprekken met de heer Kamer zijn zeer prettig verlopen, alsmede de contacten met mevrouw Helder.

Peter
Woonplaats: Schijf
Datum: 21-11-2019
Geholpen door: Debby de Bruin
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Natuurlijk wil je goede verzekeringen voor een goede prijs. Voor ons was even belangrijk dat je daarmee geen tijd verliest en geen kopzorgen hebt. Onze persoonlijke contactpersoon zorgt ervoor dat onze belangen uitstekend behartigd worden. Geloof me, dat is bij andere intermediairs weleens anders. Goed bezig!

Rieneke Freijsen
Woonplaats: Anna Paulowna
Datum: 18-11-2019
Geholpen door: Ronald Kramer
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

9

Ik ben altijd goed en vriendelijke geholpen, nooit was er iets te veel. Ik vond het contact ook heel prettig.

Jolinde
Woonplaats: Schagen
Datum: 15-11-2019
Geholpen door: Ronald Kramer
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 8
Communicatie: 10
Advies: 9
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

8

Via makelaardij Westhuis in aanraking gekomen met Ronald Kramer van De Jong Assurantiën, vanaf het eerste begin een goed gevoel bij Ronald gehad. Bij vragen gaf Ronald altijd thuis. Goed advies gehad en heeft alles zo uitgelegd dat wij dit begrepen. Kortom, echt prima geholpen, kan niet anders zeggen.

René
Woonplaats: Den Helder
Datum: 30-10-2019
Geholpen door: Marcel Guijken
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 9
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Heb eigenlijk altijd een goed gevoel als ik bij “De jong” ( blijf het zo noemen ) ben geweest. Aandacht, deskundigheid en realisme worden verweven tot een betrouwbaar advies!

Walter
Woonplaats: Julianadorp
Datum: 30-10-2019
Geholpen door: Marcel Guijken
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Onze eerste kennismaking. Vriendelijk, neemt uitgebreid de tijd om zaken toe of uit te leggen. En (gelukkig) absoluut niet opdringerig. In het kort: Een zeer plezierig en verhelderend gesprek.

Jack
Woonplaats: Den Helder
Datum: 10-10-2019
Geholpen door: Daniel Braber
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 7
Communicatie: 7
Advies: 7
Deskundigheid: 7
Betrokkenheid: 6

7

Prima service. Goede en duidelijke communicatie

Tineke
Woonplaats: Breezand
Datum: 09-10-2019
Geholpen door: Ronald Kramer
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Heel vriendelijk en behulpzaam. Ook Monique Schol heeft mij goed geholpen tijdens de vakantie periode. Heel erg fijn!

Rutger
Woonplaats: Nieuwe Niedorp
Datum: 25-09-2019
Geholpen door: Monica Geuzebroek
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Gisteren Monica Geuzebroek aan huis ontvangen voor het doornemen van assurantiën. Ze is erg vriendelijk en heeft veel verstand van zaken. Een hele goede medewerker om in de buitendienst te hebben! Een mooi visitekaartje voor de Jong.

Evelien Suij
Woonplaats: Breda
Datum: 19-09-2019
Geholpen door: Debby de Bruin
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 8
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

8

Op mijn wensen / vragen wordt snel gereageerd met passend advies. Het afsluiten van de verzekering duurt in dit geval wel erg lang, maar dat meer bij de werkelijke verzekeraars dan bij de medewerkers van De Jong. Ik ben zeer tevreden over het contact.

Nigel
Woonplaats: Den Helder
Datum: 11-09-2019
Geholpen door: Ronald Kramer
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 8

10

Dankzij een vriend van mij met de jong in contact gekomen, vanaf dag 1 met mij hypotheek prima geholpen en wat de beste oplossing was voor mij. Al mij verzekeringen afgesloten, dus alles mooi onder 1 dak. Als ik vragen had altijd kunnen bellen of mailen, In een woord super geholpen door iedereen!

Jan
Woonplaats: Wieringerwerf
Datum: 11-09-2019
Geholpen door: Ronald Kramer
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Hypotheek snel en deskundig geregeld, correcte en vriendelijke benadering.

Patrick Klomp
Woonplaats: Assendelft
Datum: 11-09-2019
Geholpen door: Ronald Kramer
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

.

Chris
Woonplaats: Den Helder
Datum: 05-09-2019
Geholpen door: Hessel Bais
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Een deskundig advies gekregen, waarbij er echt de tijd werd genomen om tot een duidelijk, helder en goed advies te komen. Adviseur is zeer betrokken met de klant, dat is in alle opzichten te merken en heb ik als prettig ervaren.

Raymond
Woonplaats: Den helder
Datum: 03-09-2019
Geholpen door: Hessel Bais
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Erg goed geholpen door hessel.. hij weet waar hij over praat... ik zou hem zo aanraden bij familie en vrienden..

Theo
Woonplaats: Den Helder
Datum: 11-08-2019
Geholpen door: Hessel Bais
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

De heer Hessel Bais gaf mij het gevoel wat ik miste bij de grote banken. Persoonlijk contact en een goed luisterend oor. De persoonlijke aandacht ervaar ik als heel fijn en alle vragen worden geduldig uitgelegd. Met vriendelijke groeten, Theo van Donkelaar

Willem De waal
Woonplaats: Julianadorp
Datum: 10-08-2019
Geholpen door: Gé Wijnker
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 10

9

zie voorgaande

Koen
Woonplaats: Den Helder
Datum: 31-07-2019
Geholpen door: Hessel Bais
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

9

Hessel heeft mij alles duidelijk gemaakt over de Zilvervloot rekening en hoe alles zit bij de Regiobank. Top gesprek gehad.

Barry
Woonplaats: Broek op langedijk
Datum: 16-07-2019
Geholpen door: Thijs van Ham
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Als je voor het eerst een huis ga kopen,is alles nieuw en onbekend . Wij Zijn heel goed geholpen en ook op een mannier dat wij het begrepen.

Nancy
Woonplaats: Den Helder
Datum: 16-07-2019
Geholpen door: Thijs van Ham
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Er werd goed geluisterd naar onze wensen, op basis daarvan hebben we zeer goed advies ontvangen. Een probleem langs onze kant werd goed opgelost.

Soraya
Woonplaats: Den Helder
Datum: 12-07-2019
Geholpen door: Hessel Bais
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Duidelijk en goed geholpen Snel geregeld

Sylvia
Woonplaats: Den Helder
Datum: 12-07-2019
Geholpen door: Ronald Kramer
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

9

Goede ervaring

lilian
Woonplaats: julianadorp
Datum: 12-07-2019
Geholpen door: Hessel Bais
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 8
Betrokkenheid: 10

10

netjes alles geregeld

Gene
Woonplaats: Wormerveer
Datum: 11-07-2019
Geholpen door: Debby de Bruin
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Dankzij Mevr. D. de Bruin ben ik zeer tevreden. Zij heeft mijn zaken zeer netjes behandeld. Vriendelijke groet, G. Leeflang

Judith
Woonplaats: Den Helder
Datum: 10-07-2019
Geholpen door: Hessel Bais
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Vriendelijk geholpen, goed advies & voelt goed!

Vermeer
Woonplaats: Den Helder
Datum: 02-07-2019
Geholpen door: Hessel Bais
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 9
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Wij hebben een gecompliceerde financiële administratie door buitenlands werk. De heer Bais heeft ons prefect begeleid en is zeer kundig en klantvriendelijk. Daarnaast werkt hij efficiënt en is de klus snel gellaard. Niets dan lof. Bedankt!

Danielle
Woonplaats: Den helder
Datum: 18-06-2019
Geholpen door: Ronald Kramer
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Vriendelijke adviseurs, helpen je met alle vragen. Nemen de tijd om alles voor je uit te zoeken. Kijken met je mee om je het goedkoopste aan te bieden.

Claudia
Woonplaats: Den Helder
Datum: 13-06-2019
Geholpen door: Gé Wijnker
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Al mijn verzekeringen onder 1 dak en weten dat t goed geregeld is en je snel geholpen wordt. Top in 1 woord!

Sasjenka Bezem
Woonplaats: DEN HELDER
Datum: 05-06-2019
Geholpen door: Gé Wijnker
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Elke vraag die we hadden gesteld zijn goed en duidelijk beantwoord.

Kenny
Woonplaats: Den Helder
Datum: 24-05-2019
Geholpen door: Hessel Bais
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 8
Communicatie: 10
Advies: 8
Deskundigheid: 7
Betrokkenheid: 10

8

Door Hessel goed geholpen met het overstappen van bank. En daarna voor een financiering om mijn verbouw plannen te helpen. Heel meedenkend een makkelijke communicatie via WhatsApp of bellen.

Cees en Joke
Woonplaats: Den Helder
Datum: 23-05-2019
Geholpen door: Johan Dorsman
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Wij vinden het erg fijn om zo nu en dan het contact met Johan Dorsman te hebben. Hij helpt ons met vragen en geeft goede adviezen. Denkt mee en is betrokken.

Geert
Woonplaats: Zwaag
Datum: 19-05-2019
Geholpen door: Ronald Kramer
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Dankzij het doorzettingsvermogen van Ronald Kramer kwam onze hypotheek uiteindelijk toch rond. We zijn prima door hem geadviseerd en hebben zo nu onze hypotheek tegen prettige voorwaarden kunnen vernieuwen.

Marijke
Woonplaats: Julianadorp
Datum: 16-05-2019
Geholpen door: Hessel Bais
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Na zelf Hessel benaderd te hebben met vragen over onze lopende lening, heeft hij alles op alles gezet om voor ons het hoogst mogelijke resultaat te bewerkstelligen. En met succes! Echt onwijs tevreden over zijn inzet en het behaalde resultaat.

pj pierik
Woonplaats: callantsoog
Datum: 14-05-2019
Geholpen door: Marcel Guijken
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

overzichtelijk en duidelijk en goed advies we zijn erg tevreden

Daan de Jong
Woonplaats: Julianadorp
Datum: 14-05-2019
Geholpen door: Marcel Guijken
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Prima partner.

Zeilmakerij Klavertje Vier
Woonplaats: Oudesluis
Datum: 13-05-2019
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 8
Advies: 8
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

8,6

Je wordt vriendelijk en deskundig geholpen.

Thea
Woonplaats: Den Helder
Datum: 11-05-2019
Geholpen door: Hessel Bais
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 8
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

9,4

door eerste keer niet juist doorgeven van mijn bereikbaarheid een communicatie foutje. Maar door Hessel een heel fijn weekend voor de boeg. Hiervoor heel veel dank Hessel.

Marianne de Leeuw, De Leeuw Projectontwikkeling
Woonplaats: Anna Paulowna
Datum: 10-05-2019
Geholpen door: Lisa Paarlberg
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Pieter Lutterman is onze contactpersoon. Sinds jaar en dag. Gewoon goed. Lisa heeft nu een klusje voor ons opgeknapt, heel goed, en daar zijn wij heel blij mee.

Kraakman Perfors
Woonplaats: Middenmeer
Datum: 10-05-2019
Geholpen door: Aline Wognum
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 8
Communicatie: 8
Advies: 8
Deskundigheid: 8
Betrokkenheid: 8

8

Prima partij. Snelle opvolging van vragen.

VBM
Datum: 09-05-2019
Geholpen door: Aline Wognum
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Deskundig, meedenkend, proactief, snel en klantvriendelijk

Frouwke Bais-van de Belt
Woonplaats: Den Helder
Datum: 08-05-2019
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Vakkundig geholpen door Hessel Bais. Hij heeft alles prima voor ons geregeld.

E.v.d.Meijden
Woonplaats: Den Helder
Datum: 07-05-2019
Geholpen door: Marcel Guijken
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 9

9,6

Zeer ontspannen gesprek, ter zake deskundig duidelijk in de uitleg van het/zijn advies. Denkt mee en voor
mij zeer vertrouwd. Zeer prettig in de omgang.
( de leden van de receptie zijn altijd zeer voorkomend en behulpzaam) De Jong in mijn optiek een zeer prettig en vertrouwd assurantiekantoor.

Prive.
Woonplaats: Den helder
Datum: 06-05-2019
Geholpen door: Marcel Guijken
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Marcel, heeft zijn bezoek goed voorbereid. Gaf ons een duidelijk beeld van (on)mogelijkheden waardoor wij een keus konden maken m.b.t. de aanpassingen op onze verzekeringen. Daarnaast gaf hij aan dat zaken die in een ander gebied lagen zou bespreken met de collega's om ook op dat gebied ons te laten voorzien van een advies.

Remon
Woonplaats: Den Helder
Datum: 06-05-2019
Geholpen door: Marcel Guijken
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Wederom prima geholpen!

HBorgmeijer
Woonplaats: amsterdam
Datum: 06-05-2019
Geholpen door: Aline Wognum
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 8
Betrokkenheid: 10

9

vooral meedenken en betrokkenheid is zo goed.
Dat wil de klant vooral.

Jeffrey van Houten/ Sorum Intermediair bv
Woonplaats: Rotterdam/Breda
Datum: 06-05-2019
Geholpen door: Debby de Bruin
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 8
Communicatie: 8
Advies: 8
Deskundigheid: 8
Betrokkenheid: 9

8,2

Debby ervaar ik als een oprechte adviseur. Ze zoekt zaken uit, geeft advies en is goed bereikbaar per mail en telefonisch.

Peter
Woonplaats: Alkmaar
Datum: 03-05-2019
Geholpen door: Monica Geuzebroek
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Goed advies en geholpen

Cornell
Woonplaats: Den helder
Datum: 03-05-2019
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Geholpen door hessel erg betrokken en deskundig goed advies en zeer snel geholpen .We zijn zeer tevreden met de geboden oplossing hiervoor bedankt hessel groeten van een tevreden klant

Margreet
Woonplaats: Denhelddt
Datum: 03-05-2019
Geholpen door: Ronald Kramer
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 10

9,2

Hessel heeft mij prima geholpen met de overstap ing naar regio bank, Ronald met het veranderen van mijn hypotheek.

Rene
Woonplaats: Akersloot
Datum: 02-05-2019
Geholpen door: Monica Geuzebroek
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

9,8

Zeer profesioneel en deskundig. Tevens zeer betrokken en ook een luisterend oor! Kortom prima contact!

John en Loes Bultstra
Woonplaats: Breezand
Datum: 02-05-2019
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Geholpen door Hessel Bais. Goede gesprekken gehad.

Angela
Woonplaats: Heerhugowaard
Datum: 01-05-2019
Geholpen door: Ronald Kramer
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 8
Communicatie: 8
Advies: 8
Deskundigheid: 8
Betrokkenheid: 8

8

Goede ervaring met de begeleiding bij het verkrijgen van onze nieuwe hypotheek. Heerlijk dat hij ook aan huis kwam om ons te informeren en het adviesgesprek te voeren, dat voelt erg comfortabel. Er werd goed mee gekeken en opgelet bij de eindafrekening van de notaris. Wij zijn tevreden met de uitkomst en zijn nu druk aan het klussen in ons nieuwe huis!

Annemarie
Woonplaats: Schagen
Datum: 01-05-2019
Geholpen door: Ronald Kramer
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 10

9,2

Zeer tevreden!

Hans Bais
Woonplaats: Barsingerhorn
Datum: 01-05-2019
Geholpen door: Lisa Paarlberg
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 8
Deskundigheid: 8
Betrokkenheid: 9

8,6

Uitstekende communicatie en veel doorzettingsvermogen !!!

Florian
Woonplaats: Eijsden
Datum: 30-04-2019
Geholpen door: Lisa Paarlberg
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 10

9,2

Prettig contact zowel via mail als telefonisch. Snel een inhoudelijk antwoord op vragen.

Meïrah Loosschilder
Woonplaats: Julianadorp
Datum: 26-04-2019
Geholpen door: Marcel Guijken
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Hw.moorman moorman elektrotechniek
Woonplaats: Anna paulowna
Datum: 26-04-2019
Geholpen door: Aline Wognum
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 7
Communicatie: 7
Advies: 7
Deskundigheid: 7
Betrokkenheid: 7

7

Gert
Woonplaats: Darp
Datum: 18-04-2019
Geholpen door: Johan Dorsman
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Al meer dan 30 jaar zijn wij zeer tevreden over de Jong door het deskundige advies en de persoonlijke aandacht en service. Ook nu wij in Drenthe wonen is het contact met Johan Dorsman direct en persoonlijk. Hij kent onze situatie en wensen en behartigd onze zaken deskundig en betrokken.

Erwin Steenkist
Woonplaats: Julianadorp
Datum: 16-04-2019
Geholpen door: Thijs van Ham
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Nina
Woonplaats: Julianadorp
Datum: 15-04-2019
Geholpen door: Thijs van Ham
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Ik kan erop vertrouwen dat er professioneel en efficiënt wordt omgegaan met mijn dossier. Ben al jaren klant en altijd top service genoten.Thijs is helder en to the point. Geeft toepasselijke informatie en je weet dat je op zijn deskundigheid kunt vertrouwen. Geweldig!

Carolina
Woonplaats: Den Helder
Datum: 15-04-2019
Geholpen door: Thijs van Ham
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Duidelijke uitleg en deskundig advies gekregen

TJ Pasterkamp Hoexum
Woonplaats: Den Helder
Datum: 11-04-2019
Geholpen door: Thijs van Ham
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Rob
Woonplaats: Julianadorp
Datum: 11-04-2019
Geholpen door: Thijs van Ham
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Soepele afhandeling

Fons Groeneveld
Woonplaats: Den Helder
Datum: 11-04-2019
Geholpen door: Geert Bruin
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 8
Communicatie: 8
Advies: 6
Deskundigheid: 7
Betrokkenheid: 7

7,2

Goed en duidelijk geregeld . ik heb 1 aandacht puntje. Graag zou ik in het voortraject eerder op het energie bespaar budget gewezen willen zijn, Dit is een hele mooie regeling om je woning vanaf de start energie zuiniger te maken zonder hoge kosten. Voor de rest goed geholpen door Geert en Monique

Rob
Woonplaats: Den Helder
Datum: 05-04-2019
Geholpen door: Thijs van Ham
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Deskundig personeel met ook voor sociale omstandigheden! Persoonlijke benadering, je voelt je zelfs thuis!. Uitstekende service en hulp. Zelfs de nazorg/opvolging wordt er gedacht en meegenomen in persoonlijke omstandigheden.

Annet
Woonplaats: Julianadorp
Datum: 31-03-2019
Geholpen door: Thijs van Ham
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Tina
Woonplaats: Julianadorp
Datum: 29-03-2019
Geholpen door: Johan Dorsman
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Heel prettig en informatief onderhoud. Heldere communicatie. Ook betrokkenheid getoond

Chris van den Berg
Woonplaats: Anna Paulowna
Datum: 28-03-2019
Geholpen door: Gé Wijnker
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 8
Deskundigheid: 8
Betrokkenheid: 9

8,6

De jong assurantiën heeft mij onwijs geholpen met het afsluiten van mijn verzekeringen en daarbij rekening gehouden met mijn persoonlijke omstandigheden. Ge wijnker, mijn persoonlijk adviseur heeft mij super goed geholpen en gestuurd, net zo lang tot dat alles geregeld was. Dikke pluim ik zou dit aan ieder aanraden.

Met vriendelijke groet,
Chris van den Berg.

Arco en Mascha de Loos
Woonplaats: Julianadorp
Datum: 28-03-2019
Geholpen door: Geert Bruin
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Met Geert Bruin hebben we contact over ons bouwdepot/tweede hypotheek. Dit verloopt heel prettig en ongedwongen maar professioneel. Als wij vragen hebben wordt dat door Geert uitgezocht en worden we op de hoogte gehouden middels mail of telefonisch. Dit gaat snel en vakkundig. We komen niet heel vaak bij De Jong, maar als we er dan zijn hangt er een prettig sfeer, je wordt snel te woord gestaan.

Stephan
Woonplaats: Den Helder
Datum: 27-03-2019
Geholpen door: Thijs van Ham
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

9,6

Christie
Woonplaats: Den Helder
Datum: 12-03-2019
Geholpen door: Gé Wijnker
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 9
Communicatie: 9
Advies: 9
Deskundigheid: 9
Betrokkenheid: 9

9

Prettig en goed voorbereid gesprek in ontspannen sfeer. Bij vragen wordt er direct actie ondernomen.

Nick
Woonplaats: Den Helder
Datum: 07-03-2019
Geholpen door: Gé Wijnker
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Nina
Woonplaats: Julianadorp
Datum: 21-02-2019
Geholpen door: Johan Dorsman
Aanbeveling: ja

Beoordeling
Totaal oordeel: 10
Communicatie: 10
Advies: 10
Deskundigheid: 10
Betrokkenheid: 10

10

Ik word altijd vriendelijk, efficiënt en deskundig geholpen met mijn vragen.

De Jong maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen