Wilt u verhuizen?

De Jong adviseert u over de financiële aspecten van uw verhuizing.

 Vrijblijvend Hypotheekgesprek Bereken maximale hypotheek
Wilt u verhuizen?

U heeft verhuisplannen. Wat moet u dan doen met uw huidige hypotheek? Neemt u uw hypotheek mee voor uw volgende woning of sluit u een nieuwe hypotheek af? En wat gebeurt er met een eventuele restschuld? Wanneer u een ander huis koopt, kan dit tot veel vragen leiden. De Jong is u hierbij graag van dienst.

  • Keuze uit alle hypotheekaanbieders
  • Scherpe adviestarieven
  • Persoon advies van specialisten

 

 Alles over hypotheken Actuele hypotheekrentes

Onafhankelijk hypotheekadvies bij verhuizen

Verhuizen

De belangrijkste vraagstukken

Vertrouw voor de financiële aspecten van uw verhuizing op de deskundigheid van onze adviseurs. Zij luisteren naar uw wensen, maar adviseren u ook over de volgende zaken:
 

  • Neemt u uw hypotheek mee of sluit u een nieuwe af?
  • Waagt u de gok of wacht u totdat uw huidige woning verkocht is?
  • Als u de gok waagt: is een overbruggingskrediet zinvol?
  • Heeft uw huidige woning een overwaarde en wat kunt u daarmee?
  • Zijn er verbouwingswensen en kunt u deze financieren?
  • Wat moet u doen met een eventuele restschuld?

Eerste hypotheekgesprek

Kosteloos en vrijblijvend

De Jong is u graag van dienst bij de aankoop van een andere woning. Zo kijken we onder meer of het zich loont om uw bestaande hypotheek mee te verhuizen naar uw nieuwe huis of dat u beter voor een nieuwe hypotheek kunt kiezen. We regelen het allemaal voor u en zorgen ervoor dat uw maandlasten betaalbaar en verantwoord zijn en blijven. We kijken in een kosteloos en vrijblijvend hypotheekgesprek welke mogelijkheden het beste passen bij uw situatie en voorkeuren.

Maak een afspraak

Kies samen met De Jong uit alle aanbieders de voordeligste hypotheek

Verschillende hypotheeksoorten

Heeft uw bestaande hypotheek een zogeheten ‘oude hypotheekvorm’? Heeft u bijvoorbeeld nog een spaarhypotheek? Meestal kunt u deze meenemen naar uw nieuwe geldverstrekker waarbij u het recht op de hypotheekrente behoudt.

Moet u geld lenen omdat uw nieuwe woning duurder is? Dan moet u kiezen uit ofwel een annuïteitenhypotheek dan wel een lineaire hypotheek voor het nieuwe deel. Dit is belangrijk als u gebruik wilt (blijven) maken van de hypotheekrenteaftrek.

Annuïteitenhypotheek

Bij een annuïteitenhypotheek betaalt u een vast totaalbedrag. Dit bedrag bestaat uit zowel het rentetarief als de aflossing. Doordat de verhouding tussen rente en aflossing verandert, stijgen uw netto maandlasten geleidelijk.

Lineaire hypotheek

Een lineaire hypotheekvorm is het meest eenvoudig. Iedere maand betaalt u een vast aflossingsbedrag. Daarbovenop komt dan de rente. Naarmate de looptijd van uw hypotheek verstrijkt, dalen uw maandelijkse lasten.

Op zoek naar een makelaar in de omgeving van Schagen?

Loop dan eens binnen bij makelaardij Westhuis

De Jong maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen