08-04-2013

Abonnement voor leven/bancaire lijfrente groot succes!

Het per 1 januari jongstleden ingevoerde De Jong abonnement wordt door meer dan 75% van onze relaties positief ontvangen. Het feit dat tegen het geringe tarief van € 5,- per maand alle dienstverlening op dit specifieke gebied betaald wordt spreekt veel mensen aan. Als tussenpersoon zetten we hier dan ook sterk op in.

Als veel van onze relaties het abonnement aangaan dan kunnen wij het betaalbaar houden voor iedereen, en toch onze hoogwaardige dienstverlening handhaven. Het werkt voor u dan als een ‘verzekering’ voor deze diensten. Bovendien voorkomt het dat u een hoog bedrag in één keer moet betalen als u bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverzekering wilt afsluiten.

Bovendien zijn de nieuwe producten ook goedkoper geworden nu daar geen provisie meer in berekend zit. Heel terecht dus dat onze relaties de voordelen van het abonnement inzien en er gebruik van maken.

Soms denken mensen dat het abonnement ook iets te maken heeft met de gewone huis- tuin- en keukenverzekeringen, zoals voor auto, brand en dergelijke. Dit is echter niet zo. Op dit gebied is er qua beloning niets veranderd en worden wij nog steeds via provisie beloond.

Heeft u nog niet voor het abonnement gekozen, doe het dan alsnog en vraag er naar bij uw adviseur.

Wacht ook niet met het abonnement totdat u een product of dienst nodig heeft, u moet dan immers voor die dienst apart betalen, ook al start u dan met het abonnement.

De Jong maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen