Desk Accountmanager Particuliere Markt

Desk Accountmanager Particuliere Markt

Word jij direct enthousiast van elementen als: eigenaarschap, hoge mate van klantbetrokkenheid, bijdragen aan verandering binnen een onafhankelijke organisatie en regie over je eigen succes?

Dan maken wij graag kennis met jou!

Voor ons kantoor in Den Helder zijn wij op zoek naar een zelfbewuste en gedreven Desk Accountmanager Particuliere Markt. Een medewerker die zelfstandig verantwoordelijk is voor een toegewezen klantenbestand en zich persoonlijk betrokken voelt. Samen met 2 desk accountmanagers ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van het toegewezen klantenbestand en zorg jij voor de uitvoering van de portefeuilleplannen. Vanuit passie voor het vak, geef je kwalitatief hoogwaardige advies en zorg je dat het klantenbestand up-to-date is.

Wij staan voor deskundigheid, service en persoonlijke aandacht. Bij De Jong ben jij daarom het eerste aanspreekpunt voor het toegewezen klantenbestand. Hierdoor heb jij alle focus op het contact en de relatie met onze klanten en kunnen wij de klant het overzicht en gemak geven waar deze naar op zoek is.

Naast de genoemde eigenschappen ben jij in het bezit of bereid tot het halen van Wft Schadeverzekering Particulier, Wft Inkomen en Wft Vermogen. Wft Schadeverzekering Zakelijk is een pré.

Wij kijken uit naar je reactie. Stuur deze naar Jasmina Lazic
[email protected]

De Jong maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen